Szerintetek a zöld szem a szebb, vagy a kék?
Figyelt kérdés
Vörös hajú, zöld szemű vagyok, de mindig is kék szemű, szőke hajú szerettem volna lenni. Eléggé meglepődtem, amikor kiderült, hogy a zöld szem ritkább mint a kék, és hogy az emberek szebbnek is tartják. 🤔
Nektek mi a véleményetek? és Szerintetek melyik a szebb?
2022. júl. 30. 16:42
1/17 anonim válasza:
Nekem mindkettő bejön: van 2 kolléganőm, akiknek zöld a szemük. Fura volt mindig is valami rajtuk, de kimondták, hogy zöld a szemük, így elfogadtam őket:).
2/17 anonim válasza:
Ha választhatnék, nekem zöld lenne, az a legszebb, olyan egzotikus, ritka. A kék az túl rideg, az nagyon nem tetszik, annál a barna is jobb. Ami nekem tetszik, az a szőke barna szemmel, vagy a barna hajú zöld szemmel.
Tudom, hogy itt le leszek pontozva azok által, akik a kéket preferálják, akkor is, ha csak véleményt kértél.
3/17 anonim válasza:
Nekem a kék minden árnyalata és a sötétbarna, fekete szem tetszik a legjobban, legkevésbé a zöld és világosbarna. Nekem is zöld egyébként, de a hajam szőke.
4/17 anonim válasza:
A zöld szerintem különösen szép, de a kedvencem a sárga (sajnos embereknél igazi sárga szem nincs, csak a barnának vagy zöldnek vannak kicsit sárgásabb árnyalatai).
5/17 anonim válasza:
Odavagyok a tiszta zöldért, szerintem az a legkülönlegesebb. Ha majd egyszer lehetővé válik a tetszés szerinti génszerkesztés, biztosan csináltatok magamnak zöld szemeket. Nekem sajnos csak jellegtelen, kifejezéstelen sörösüvegbarna jutott, pedig bőven van a családban zöld- és kékszemű is.
6/17 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik a zöld, mint a kék. De a barátnőm hatalmas barna őzike szemeinél nincsen szebb számomra. Az a legcsodálatosabb.
8/17 anonim válasza:
Miert? 😁
Nem hallottad még ezt a kifejezést? Az őzikéknek nagyon szép szemük van, mély barna, meleg tekintet, szép nagy szempillák.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊
2022. júl. 30. 19:45
10/17 anonim válasza:
Mindkettő nagyon tetszik, de a kék jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!