Otthoni géllakozáshoz mit szükséges beszerezni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 00:17
1/3 anonim válasza:
Gellakk, Gellakk leoldo folyadek, ecset(1-2),uv lampa
2/3 anonim válasza:
Ezeket érdemes elolvasni:
De amúgy körömreszelő, bőrfeltoló, portalanító kefe, primer, nail prep, alaplakk, színes géllakk, fedőlakk.. így kb. ennyi, de érdemes átolvasni amiket linkeltem, mert most oké, ha valaki leírja, hogy mi kell, de szerintem jó, ha az ember rendesen érti is, hogy mégis melyik eszközre miért van szükség. :)
3/3 anonim válasza:
Egy zsírtalanító folyadékot, alap lakkot, valami szines gél lakkot, fedőlakkot (van fixálásmentes is), fixáló, ha nem fixálás mentest vettél, lámpa
Én lereszelni szoktam az előzőt, nem jött be a leoldogatás. Van egy csiszolóm, amivel a bőrt csiszizem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!