Annyira kivagyok miatta hogy kék szemem van??
Eleve szomorú és lehangoló, hogy sokan ennyire nincsenek kibékülve önmagukkal. Mindenki más akar lenni. Akinek hullámos a haja, az vasalja. Akinek egyenes, az süti. Akinek szőke, az feketére festi. Akinek fekete, az szőkíti. És így van ez mindennel. Testalkat, mellméret, szemszín, magasság...
A francba is! Fogadjátok már el magatokat! Kiábrándító, amikor gyönyörű nők folyamatosan azon keseregnek, hogy ők másmilyenek akarnak lenni. Igen, lesz olyan, akinek majd nem tetszel. Mint ahogy kék, vagy barna szemmel is lenne olyan. És lesz olyan, aki veszettül beléd lesz bolondulva.
Próbáljátok már elfogadni magatokat, és ne folyton azon problémázzatok, amiért önmagatok vagytok...
Jajj de jó, hogy nem csak én vagyok ilyen "kattos"!!! 😃😃
Az utóbbi időben én is elkezdtem arra vágyni, hogy zöld vagy kék szemem legyen, de olyan szinten, hogy már én is meglepődtem magamon. 😂😂😂 Nekem barna. 😃😃😃
Ez megnyugtat picit :D, hogy a másik oldalról is valaki hasonlóan gondolja (szerintem gyönyörű a kék és annak árnyalatai, mindkét nemnél). Lehet csak simán megszoktuk a szemünk színét, és változatosságra vágyunk. Bár én semmiért nem adnám és kontaktlencsét sem használnék emiatt, ezt kell (újra) megszeretnünk. Meglátni sminkelésnél is azt a színárnyalatot, ami harmonizál, kiemel. :))
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!