Mit szóltok a férfi füllbevalókhoz?
Figyelt kérdés
Arra volnék kiváncsi hogy 30 évesen gondolkodom rajta hogy szeretnek füllbevalot az egyik fülembe egy kis fekete gomb alakút. Arra volnék kiváncsi hogy mit szóltok hozzá divat e még a füllbevaló mi a véleményetek?2022. júl. 16. 13:38
11/14 anonim válasza:
#10-es vagyok.
Mármint azt, hogy "én ilyenekkel nem nagyon törődök" azt úgy értem, hogy engem hidegen hagy, hogy most valakinek van-e fülbevalója vagy nincs, ha valakinek tetszik, akkor viselje.
12/14 anonim válasza:
Egyetértek, ha tetszik, akkor próbáld ki. Aztán ha magadon is tetszik, akkor viseld nyugodtan! 😁 Esetleg miután betetted kérd ki a környezeted véleményét, hogy milyen.
Szerintem sem kell azt nézni, divat-e vagy más hordja-e. Próbáld meg, és meglátod.
13/14 NTBS válasza:
Nekem nem tetszik. És férfiként nem értem, hogy minek? Mit add hozzá az adott illetőhöz?
14/14 anonim válasza:
Bátran, ez egyáltalán nem nagy dolog. De ha nagyobb méretűt vagy extrémebbet akarnál, azzal sem lenne semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!