Mit szóltok a férfi füllbevalókhoz?
Figyelt kérdés
Arra volnék kiváncsi hogy 30 évesen gondolkodom rajta hogy szeretnek füllbevalot az egyik fülembe egy kis fekete gomb alakút. Arra volnék kiváncsi hogy mit szóltok hozzá divat e még a füllbevaló mi a véleményetek?2022. júl. 16. 13:38
1/14 anonim válasza:
Én sosem értettem, hogy ez egy hapsinak miért jó, akár sima-, akár különleges "fülcsi"-ről is legyen szó...
2/14 anonim válasza:
15-éves korom óta van.
Azaz 1980-óta.
3/14 anonim válasza:
Bizonyos kor után már messze nem vonzó egy férfi fülbevalóval.
4/14 anonim válasza:
Régebben az olasz halászlegények hordtak fülbevalót.
5/14 anonim válasza:
Régebben - pár száz éve - teljesen természetes dolog volt, hogy a férfiak is hordanak fülbevalót. (ahogy hosszú hajat és szines ruhákat is)
6/14 A kérdező kommentje:
Most divat vagy milyen ha egy 30 év körüli férfinak füllbevalója? Kinek mi a véleménye róla??
2022. júl. 16. 16:19
7/14 anonim válasza:
Szerintem akkor jó, ha van mellette még több piercing. Fülben és azon kívül is.
8/14 A kérdező kommentje:
Én egyre gondoltam a bal fülembe egy fekete kis gombszerűséget. egy kis egyszerű füllbevalót.
2022. júl. 16. 16:45
9/14 anonim válasza:
Ha NEKED tetszik, akkor próbáld ki. Ha mégsem jön be, kiveszed, a lyuk meg pár hét alatt benö
10/14 anonim válasza:
Én ilyenekkel nem nagyon törődök. Tudom, hogy még manapság is sokakat szinte megbotránkoztat, ha egy férfinak van fülbevalója, meg ilyesmi, de szerintem ez nem jelent semmit sem. Mármint csak egy fülbevaló, nincs nagy jelentősége. Ha valakinek tetszik, akkor nyugodtan hordja, meg most az, hogy "divat-e".. szerintem oly mindegy, hogy mi van divatban és mi nincs, ha tetszik valami, hordd, ha pedig nem tetszik, akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!