Gáz tangát hordani fiúként?
Nagyon meleg az idő mostanában és iszonyat melegem szokott lenni. Gondolkodom egy ideje hogy nyáron tangát hordjak. Nekem kényelmes a női tanga és szexi is, jó benne a fenekem, nem lapos. Férfi tangát még nem próbáltam de kiváncsi vagyok rá. Pesten lehet valahol férfi tangát venni?
17f
Szerinted érdekel, hogy kinek mi a véleménye?
Majd én helyre teszem ezeket az toroczkai seggét lefetyelő igazi férfiakat.
Keménykednek a melegfelvonuláson, ami kicsit szabadabbá tenné az emberek beskatulyázott , előítéletekkel teli életét, ők fogják majd neked is megszabni, hogy mit szabad hová felvenned, stb.
Nálam nem ezek a senkiké a jövő!
Több barátom is van akik az én eszméimet pártolják, több verekedésben voltunk már ezekkel a mocskos neonáci férgekkel, akik bele szeretnének szólni mások szabad életébe.
Esetleg te is közéjük tartozol, hogy ennyire megérintett az arcon csapott kisfiú esete??
Én férfi tangát szeretek hordani, de azt sose értettem, hogy hogy lehet elöl beleférni egy női tangába férfiként?
18f
26.
És kit érdekelnek a spermák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!