Kinek mi a tapasztalata az intimgyantával?
Mostanában gondolkoztam rajta, hogy érdemes lenne-e kipróbálnom, és érdeklődnék, hogy mennyire fáj? Nektek mennyi idő után szokott visszanőni a szőr?
Ha esetleg lenne valakinek tapasztalata a pécsi Naturiti Intimkozmetika és waxing szalonnal, annak külön örülnék ha leírná a véleményét, tapasztalatát :)
Jártam egy darabig, szerencsére nekem sosem volt semmilyen baleset. Nagyon lelkes kozmetikus lánykát fogtam ki, amit nem szedett ki a gyanta, azt csipesszel kihúzgálta, szóval tényleg úgy jöttem el tőle, hogy na most csupasz :)
A gond nálam is az volt, hogy 10 nap után szőrösödtem. Ezzel nincs mit tenni, testi adottság. Pár mm szőrt pedig nem lehet gyantázni.
Azóta lézerrel kezeltettem magam, drága de nagyon bevált. Szőrtelen vagyok.
Fáj, főleg elsőre. 5-6 alkalomtól ugyanolyan, gyengebb és kevesebb a szőr. És a fájdalom a mennyiségtől függ.
Mindenképp ajánlom, a kozmetikusnál való gyanta szerintem a lehető legjobb megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!