Miért nem gyógyult be fél év alatt a fülbevaló?
Figyelt kérdés
Még december végén lövettem fülbevalót mindkét fülembe. Az egyik lyuk gyönyörűen gyógyult, 6 hét után olyan volt, mint az összes többi, ami évek óta megvan.
De a másik fülemben (fülcimpában) a mai napig érzékeny és picit váladékozik. Rendesen ápoltam, a mai napig figyelek rá, kiszedem, fertőtlenítem. Ezt nem is cseréltem 3 hónapig lövés után, mert több időt akartam hagyni a gyógyulásra.
Most is kiszedtem, fertőtlenítettem, aztán alig bírtam visszarakni (pedig csak kb 1 percig nem volt benne). Aztán mire sikerült visszatenni, már vérzett is, pedig nagyon finoman csináltam, nem erőltettem, tök óvatosan, vigyázva.
Mitől lehet ez? Mit tudok még vele kezdeni? Vagy hagyni kéne a fenébe és kivenni, hadd forrjon be?
2022. jún. 21. 18:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!