Szerintetek szép vagyok? Egy nagyon minimálisan önbizalomhiányosnak tartom magam, ezért kérdezem.
2022. jún. 12. 06:26
2/8 anonim válasza:
Teljesen átlagos arcod van. A hajad és a szemed tök szép harmóniában van a világos bőröddel.
3/8 anonim válasza:
Sem a hajad, sem pedig a szakállad nem illik hozzád fazonban. A szemöldöködnek szép íve van, csak szedesd ki 😊
4/8 anonim válasza:
Simán nézhetsz ki jól, viszont a szakàllra szerintem is válassz másik fazon, szemöldöködet szedd ki legalább középen. Egyébként teljesen rendben vagy:)
5/8 anonim válasza:
Szedesd ki a szemöldököd, vágass valami hozzád illő hajat, az arcszőrőd pedig inkább legyen borostás.
6/8 anonim válasza:
Szedesd ki a szemöldököd, igazíttasd meg a szakálladat. A hajad szerintem lehetne előnyösebb is, valami más frizurával.
Egy picit túlsúlyosnak tűnsz.
Egyébként teljesen átlagos arcberendezésed van, nem vagy csúnya.
7/8 anonim válasza:
Férfiként írok (nem, nem homo), de szerintem nincs veled semmi baj. Legjobb lány barátomnak dettó ugyanígy néz ki a vőlegénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!