nagyon szép vagy:) max. a szmöldökön vékonyítass kicsit, nem kell túlságosan, de ha szépségszaonba elmész, ott szépre kiszedik, ami az arcodhoz illik:)
remélem segítettem:)
Szerintem szép vagy.
Ha azt kérdezted volna, hogy tetszik-e a szemöldököd, akkor azt mondom, hogy nem. Ott rossz a smink. Viszont ha azt kérdezed, hogy szép vagy-e, akkor igen (és rohadtul nem érdekel a szemöldököd).
Ha vékony köríves szemöldököd lenne,vagy valami más formájú és vékony vagy ilyen középvastag,azt mondanám fúúúúúúúúúú ez a csaj gyönyörű!De nekem a szemöldököd elrontja az összképet. :S
Én így azt mondom egy vékony(nem cérnaszál!) köríves szemöldök valami iszonyú jól állna!*-* Amúgy szép arcod van,a szemed pedig gyönyörű. :)
14/L (nem,nem vagyok lesbi,ezt úgy mondtam mint lány a lánynak,kedvességből,szóval értitek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!