Melyik menőbb a körülmetélés vagy a tetoválás?
Manapság erősen úgy érzem, hogy kompenzálnom kell dolgokat, hogy erősebb kannak tűnjek, ezért gondolkoztam el azon, hogy vagy tetováltatom vagy metéltetem magam.
Melyik legyen szerintetek?
30+ F
Amatőr...
A tetkó proli, a metélés meg zsidajos.
Tudod mi a menő? Azok a kis golyók a pénisz bőre alá.
neked egy ilyen kérdés után az agyadat kellene megvizsgáltatni, mondjuk egy pszichiáterrel vagy valami szakemberrel kellene felvenni a kapcsolatot, hogy konzultálni tudjatok...
amikor a panaszt kérdezi, elég lesz csak megmutatni ezt a kérdést
29f
nem, szerintem te beteg vagy
az alap felvetés is beteges
"Manapság erősen úgy érzem, hogy kompenzálnom kell dolgokat, hogy erősebb kannak tűnjek, ezért gondolkoztam el azon, hogy vagy tetováltatom vagy metéltetem magam."
te egy másoknak megfelelni vágyó béta kan vagy
ezen sem egy béna tetoválás a póló alatt, sem a pcsöd vagdosása nem változtat
és mivel még erre sem jöttél rá magadtól...
a fenti dolgok egy fikarcnyit nem változtatnának az életeden, ezért javasoltam a mentális segítséget, méghozzá nem rossz szándékból
16: Rossz az érvelési technikád, ugyanis a kérdésből teljesen világosan látszik, hogy volt amire rájöttem magamtól.
És ennyi erővel bárkinek javasolhatnál mentális segítséget, aki tetováláson, vagy bármilyen jellegű esztétikai beavatkozáson gondolkodik. Azoknak meg főleg, akik a saját döntésre képtelen (jellemzően 0-5 év közötti) gyermekük helyett eldöntik, hogy annak az egyik szervén beavatkozást hajtatnak végre, sok esetben úgy, hogy különösebb indoka sincs.
Szóval te szimplán csak kötözködni akarsz. De játsszá inkább magaddal otthon a kádban.
Tetoválást ne csináltass azért, hogy "menőbb" legyél, csak magadért abban az esetben, ha tudod nem fogod megbánni később.
A körülmetélés nem tudom mióta vagy hol számít menőnek. Vagy vallási vagy egészségügyi okok miatt választják az emberek általában.
Véleményem szerint, ha trendibb szeretnél lenni, akkor esetleg újíts a ruhatáradon, válts frizurát stb.
21/N
jah, fel sem fogtad, amit írtam
szimplán másoknak megfelelni vágyó béta kan vagy, ezen pedig egy láthatatlan, ruha alatti változtatás az ég világon nem változtat semmin
19 "ezen pedig egy láthatatlan, ruha alatti változtatás az ég világon nem változtat semmin" Ha ez így lenne, akkor világosítsd már fel a pszichológusokat és pszichiátereket, akik a nemváltoztató műtétekre készülőkkel kötelezően elbeszélgetnek.
És nagyon vicces azt mondani, hogy másoknak megfelelni vágyó vagyok, amikor 10-ből 9 ember napjainkban a különböző S.M. felületeken önfényez, vagyis másoknak akar megfelelni.
És te vagy az aki direkt nem fogja fel a dolgokat. Ne próbáld kivetíteni rám a hülyeségeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!