Mi a véleményetek az ilyen férfi testalkatról?
Figyelt kérdés
Kb. 190 cm, 75 kg. Tehát kimondottan vékony, egyáltalán nem sportos, vagy izmos, viszont zsír sincs sehol, legfeljebb egy minimális a has környékén. Közepesen szőrös.
Egy kép illusztráció gyanánt (szőrrel képzeld el):
2022. máj. 22. 22:29
11/18 A kérdező kommentje:
#Persze, 31 vagyok.
Igen, valószínűleg a vékonyabb csontozat, a kevés izom és a relatíve "sok" zsír az oka.
Nőknél más, nálatok inkább fenékre és mellre megy a zsír, gondolom azért látszik ki a bordád.
Ezt a 94 kilót mondjuk nem tudom, hogy hoztad ki. ☺️
2022. máj. 23. 00:06
12/18 anonim válasza:
#11 Úgy hoztam ki, hogy a felnőtteknél az ideális testsúly magasság-110 nőknél, férfiaknál pedig magasság-100.
13/18 anonim válasza:
Nem igazán jön be,de a jó hír alapnak tökéletes.
Tónusos és szép formás férfitest kihozható belőle
14/18 Noren1989 válasza:
Szerintem sem ez a te testalkatod, ami a képen van. Ugyanennyi kilóval, majd 20centivel alacsonyabban nézek ki így...
15/18 anonim válasza:
Ezt szeretem ebben az oldalban: a 2. és a 3. válasz egymással ellentétes, mégis mindkettő 0 % 😂 Kérdező, neked semmi nem jó?
16/18 anonim válasza:
Nagyon vékony vagy, híznod kéne sokat és iznosodni kicsit
17/18 anonim válasza:
Nagyon jo es potolhatatlan,hogy magas vagy!! Edzeni kell csak. Hatra vallra szelesits legfokepp,tobbire kevesebbet edzzel. Izmot pakolj,ne vastag parnakat.
18/18 anonim válasza:
A lényeg, hogy ezen az oldalon te soha nem lehetsz jó, mindig jön a kioktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!