Van egy két ember aki csúfol a kinézetem miatt.Hogyan tehetek ellene?
fenét van igazuk, csak piszkálnak
engem anyám annakidején vitt mindenféle modellversenyekre és 2-t meg is nyertem meg újságban szerepeltem stb...
az osztálytársaim meg gúnyoltak h tuti bunda az egész mert nem is vagyok szép... gondolhatod, hogy esett... de nem törődtem vele :) aki ilyen, az nem érdemli meg h energiát pazaroljak rá :)
Köszi szépen midnenkinek. :)
(Kellemes Ünnepeket midnenkinek.^^)
valószínűleg azért csúfolnak, mert féltékenyek:) vagy pedig unatkoznak és ezért csinálják:D
Velem történt egyszer olyan, hogy egy fiú járni akart velem (kérdezte is h járunk?":D), de én visszautasítottam (de nem tudom miért..csak hirtelen jött v nem tom.. pedig teccik a srác:D), és fél évvel később leoltott, meg mondta h tökcsúnya vagyok:D.. és rá pár hónapra összejöttünk:P .. tehát ha fiú mondja, akkor leheth ezért van:) Ne higyj az ilyeneknek.. és nem kell velük foglalkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!