A lógó mellek minden esetben csúnyák?
Itt van ez a no-bra kihívás, ami lányként nézve egy üdítő mozgalom, viszont úgy érzem, hogy még több szorongásra ad okot a nem magabiztos nőknek, akik így (is) tudatosulnak azzal, hogy nekik milyen cicijük nincs.
Szeretnék, de nagyjából lehetetlen úgy beszélni erről a témáról, hogy ne szexualizáljuk ezt a testrészt, mert egyelőre mindkét nemből kétes reakciókat vált ki: “hű, ez igen, szépek!” vagy “fujj, vegyél már fel valamit”…
Elfogadott/normális lesz valaha társadalmilag a melltartó (opcionális) elhagyása? Eljutunk egyszer arra a pontra, hogy ember ne kommentálja egy másik ember kinézetét?
Igen,csúnyák. Mondom ezt úgy,hogy az én egykori formás,tenyeres szép cicijeim most olyanok,hogy az egyik 2x akkora mint a másik,lógnak és a bimbóm kb.mint a hüvelykujjam..(éljen a szoptatás :D)
Ki nem mennék egy jó push up nélkül,mert szégyellem. Magam előtt is,mármint ha kimegyek legalább legyen emberi formám. Itthon és a férjem előtt nem érdekel,őt sem zavarja és maximálisan támogat is.
Igazából engem nem érdekel,ki hogy néz ki,de mivel sokakat igen és ki is gúnyolnak,így marad a szorongás meg az irigykedés. :)
Az utolsó kérdésedre pedig a válaszom: szerintem nem. Nagyrészt köszönhető a médiának.
"Eljutunk egyszer arra a pontra, hogy ember ne kommentálja egy másik ember kinézetét?"
Egy kulturált ember most sem tesz megjegyzést a külsőre. Ezzel együtt mindenkinek számít a külső, és ha nem is mondják ki, megvan a véleményük, ami némileg alakítja a veled szembeni viselkedésüket.
1-es: ez nem a szoptatás miatt van, hanem a genetikád miatt. Négy gyereket szoptattam, de még mindig nem lógnak a cicijeim, a mellbimbók is inkább picik - szóval ez csak genetika, kinek mi lesz.
A kérdésre: ha kicsit lóg valakinek, az nem feltétlen csúnya, de biztos lesz, aki beszól miatta.
Csúnyák. Ha valami gyenge elméjű drogos esetleg rá izgul, vagy felhívásnak tekinti a lógós parizel melleidet akkor lehet meg is erőszakolnak.
Na de legalább a kihívást megcsináltad! Az a lényeg :)
Egyes nők saját maguk szexualizálják a melleket, amikor kiteszik a kirakatba, feltolják pushuppal vagy megműttetik. Őket nem zavarja őket a figyelem, sőt, arra épül az önbizalmuk.
Aki pedig nem szereti mutogatni őket, az eddig sem mutogatta őket és így nem is törődött velük senki. Megvan a választási lehetőségük.
Már a majdnem harmincezer éves Millendorfi Vénusz is megmutatja, hogy a mell a szexualitás és termékenység központi eleme, ezt az ösztönt pedig nem fogja kiirtani egy friss politikai eszme, csak mert ma az a fősodor.
A női mell szexuális tárgy, mindig az volt és mindig az is lesz. A lógó is, a hetyke is, a kicsi is, a hatalmas is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!