Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaha el tudom majd fogadni,...

Valaha el tudom majd fogadni, hogy nem vagyok és nem is leszek soha az a tipik szépség??

Figyelt kérdés

2022. máj. 17. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen
2022. máj. 17. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Igen! Találsz magadnak egy átlagos, vagy harmadrendű pasit aki hozzád illik külsőre és hasonlóan unalmas. Aztán csináltok pár gyereket fel vesztek hitelt 40 éve, beköltöztök a kecóba és élitek a szürke hétköznapokat. 40 évesen meg már nem fog érdekelni hogy nézel ki.
2022. máj. 17. 20:38
 3/11 A kérdező kommentje:

#2 miért gondolja mindenki azt, hogy az ember mindenképp családot akar? Meg egy férjet?!

Ráadásul pint emiatt, mert önértékelési problémáim vannak normális kapcsolatom se volt és 30éves vagyok…úgyhogy ez a majd találsz egy harmadrangú valakit inkább hagyjuk…

És ha igen, el fogom tudni ezt fogadni hogyan? Szakember segítségével?

2022. máj. 17. 21:04
 4/11 A kérdező kommentje:
No meg, azért mert valakinek önértékelési problémái vannak nem jelenti azt, hogy unalmas :D ez milyen összefüggés?
2022. máj. 17. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30 éves vagy és ennyit foglalkozol ezzel, szerintem tényleg érdemes szakemberhez fordulni. Ezen kívül segíthet, ha pozitív emberekkel veszed magad körül (akik más ismeretlen nőkről sem mondanak negatív dolgokat neked) és vannak kis szépség-napjaid (fodrász, masszőr, pedikűrös.. vagy csak otthon felteszel egy pakolást és iszol egy finom smoothiet. Visszatérve kicsit igen, ennek el kéne múlnia. 15-18 évesen szinte csak ezzel foglalkoztam, de már évek óta elengedtem szinte teljesen (25 vagyok). Nagyobb baj az, hogy mi legyen az ebéd amit mindenki megeszik, vagy hogy hogy és mikor tudok venni saját lakást, hogy hogy tudom összeszervezni a napi teendőket. Persze néha eszembe jut, hogy hú hájas a hasam, narancsbőrös vagyok, nagy az orrom stb. De ez szerencsére már nagyon ritka, általában időm sincs vele foglalkozni, de ezen kívül is már “megszoktam” magam. Igen, nem vagyok nagyon szép, de jó vagyok így és nem ez a legfontosabb. Legalább nem történik olyan velem, hogy mondjuk valaki csak a külsőm miatt akarjon velem lenni, ez pl egy előnye a dolognak.
2022. máj. 17. 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne fektess energiát a kötekedő válaszadóba aki szerint egy 40 évest "már" nem érdekel a külseje.🤣

Ennyi idős korodra már valóban túl kellett volna lenni ezen. Nekem olyan 13 évesen ez megvolt. Én is a szakember segítségét javaslom, főleg, hogy úgy érzed ez a probléma hálózta be az eddigi kapcsolataidat.

Amit addig is megjegyeznék: Mi az, hogy "tipik szépség"? Ki akarna már olyan lenni? Szerintem pont az egyediség, az individualitás, a megismételhetetlenség az erény, a jó, a szép. Ne is akarj tipikus lenni, semmiben!:)

2022. máj. 18. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Nem a külsődre kellene fogni, hogy nem volt még normális kapcsolatod. A fejeddel van a baj, mármint a belsejével. Szakemberhez menj el.

Az, hogy nem vagy tipikus szépség az neked mit jelent? Elsőre azt hittem, hogy annyi, hogy karakteres arcod és nem a mai szépségideálnak megfelelő. Nem arra gondoltam egyből, hogy csúnya vagy konkrétan, de a később leírtak alapján igen.

Amúgy meg szerintem ilyen korba már az igényesség többet számít, mint a természet adta dolgok. Ha szépen ápolod a bőröd, a hajad, edzel, odafigyelsz magadra, csinosan öltözöl akkor már egy bomba nő lehetsz simán!

2022. máj. 18. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
A fotoshopos instak mellett nem vagy szepseg? Lattad mar oket vakolat nelkul?
2022. máj. 22. 06:46
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenkinek!! Igen, a fejemben van leginkább a probléma…az önelfogadás ha eddig nem ment egyedül biztos, hogy segítség kell.

És nem ez tölti ki a mindennapjaimat, mert én is rengeteget gondolkodok a mit főzzek és a mihez kezdjek az életem dologgal, hogy becsületesen dolgozok azt sehova se jutok… na mindegy.

2022. máj. 22. 06:57
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
32%
Persze. A kamaszkor elmúltával lassan rájössz, hogy nem minden a külső.
2022. máj. 22. 15:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!