Valaha el tudom majd fogadni, hogy nem vagyok és nem is leszek soha az a tipik szépség??
#2 miért gondolja mindenki azt, hogy az ember mindenképp családot akar? Meg egy férjet?!
Ráadásul pint emiatt, mert önértékelési problémáim vannak normális kapcsolatom se volt és 30éves vagyok…úgyhogy ez a majd találsz egy harmadrangú valakit inkább hagyjuk…
És ha igen, el fogom tudni ezt fogadni hogyan? Szakember segítségével?
Ne fektess energiát a kötekedő válaszadóba aki szerint egy 40 évest "már" nem érdekel a külseje.🤣
Ennyi idős korodra már valóban túl kellett volna lenni ezen. Nekem olyan 13 évesen ez megvolt. Én is a szakember segítségét javaslom, főleg, hogy úgy érzed ez a probléma hálózta be az eddigi kapcsolataidat.
Amit addig is megjegyeznék: Mi az, hogy "tipik szépség"? Ki akarna már olyan lenni? Szerintem pont az egyediség, az individualitás, a megismételhetetlenség az erény, a jó, a szép. Ne is akarj tipikus lenni, semmiben!:)
Nem a külsődre kellene fogni, hogy nem volt még normális kapcsolatod. A fejeddel van a baj, mármint a belsejével. Szakemberhez menj el.
Az, hogy nem vagy tipikus szépség az neked mit jelent? Elsőre azt hittem, hogy annyi, hogy karakteres arcod és nem a mai szépségideálnak megfelelő. Nem arra gondoltam egyből, hogy csúnya vagy konkrétan, de a később leírtak alapján igen.
Amúgy meg szerintem ilyen korba már az igényesség többet számít, mint a természet adta dolgok. Ha szépen ápolod a bőröd, a hajad, edzel, odafigyelsz magadra, csinosan öltözöl akkor már egy bomba nő lehetsz simán!
Köszi, mindenkinek!! Igen, a fejemben van leginkább a probléma…az önelfogadás ha eddig nem ment egyedül biztos, hogy segítség kell.
És nem ez tölti ki a mindennapjaimat, mert én is rengeteget gondolkodok a mit főzzek és a mihez kezdjek az életem dologgal, hogy becsületesen dolgozok azt sehova se jutok… na mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!