Aranyos vagy :) Ha ezek alapján egy férfiúnak nem tetszik ez a lány, akkor valószínűleg a másik nemhez vonzódik :)
2010. szept. 17. 19:53
4/13 anonim válasza:
Mondjuk egy képpel tényleg jobb lenne megmondani, de ha ezek mind igazak,akkor nekem egyértelműen bejönne.Tökéletes!:)
2010. szept. 17. 19:57
5/13 anonim válasza:
Aranyosnak tűnysz ennyiből(mondjuk egy-két centivel magasabb vagy nálam :D), de ezt képpel együtt lehet megmondani :)
17/F
2010. szept. 17. 20:14
6/13 anonim válasza:
ennyiből nem lehet megmondani....csak előnyös dolgokat írsz......
2010. szept. 17. 20:21
7/13 anonim válasza:
Hát így igen, de mi lenne, ha nem csak a jót írnád magadról? És egyébként a kérdéshez miköze annak, hogy milyen márkájú ruhákat hordasz? Egy ronda lány is mászkálhat drága ruhákban.
2010. szept. 17. 20:29
8/13 anonim válasza:
Ebből nem lehet megmondani. A magasságod, súlyod alapján nem lehet tudni, milyen alakod van, mennyire vagy formás, arányos. Az, hogy szerinted szép arcod van, még nem biztos, hogy mindenki szerint az. A többi is mind relatív : szépen énekelsz, jól gitározol stb. Mihez képest?
Nem kötöszködni akarok, de felesleges ilyen kérdést feltenni, mert szerintem sokan máshogy képzelnek leírás alapján, mint amilyen a valóságban vagy. Akár jó, akár rossz értelemben.
2010. szept. 17. 21:27
9/13 anonim válasza:
ez egy kicsit beképzeltnek hat. utálom a nagyképű csajokat, szóval ez nem jött be. (a márkafüggőséget különösen rühellem)
2010. szept. 17. 22:32
10/13 A kérdező kommentje:
kíváncsi voltam a válaszokra.:) én amúgy most nem a saját véleményemet írtam le ide magamról, hanem másokét. én nem így látom magam..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!