Hogyan lehet kevés pénzből ápolt, igényes megjelenést elérni?
Ha minden hónapban megveszel 1 drágább terméket, hamar összejön a dolog.
Pl. ahogy írták is, nézd meg skinsmarton a neked ajánlott napi rutint és pl. 1 hónapban vedd meg az arclemosót (DM med-kb 700 ft) + egy hámlasztót (kb 4000 Ft.), a következő hónapban meg veszel hozzá szérumot. Pár hónap alatt összevásárolod a rutinodhoz szükséges hozzávalókat és mivel ezek minőségesebb dolgok, így nem kell 2 cm vastagon felkenni a fejedre, sokáig eltartanak.
Vagy pl egyik hónapban vegyél egy használt körmös lámpát, a következőben 1 db gél lakkot, és így tovább... Ezzel a fajta módszerrel lassabb éred el az áhított célt, de eléred.
Vagy vállalj plusz munkát a plusz kiadásaidra.
Én is egyetemista vagyok így megértem a problémád. Sötét szőr, pattanásos, miteszeres, vízhiányos és száraz bőr...ennél már nem sokkal lehettem volna szerencsétlenebb.
Szőrtelenítéshez általában egy Lidlös elektromos borotvát használok, azt hiszem 5ezer körül volt és 2éve tökéletesen teszi a dolgát.
Arcra: Balea med géles lemosót használok, utána Balea kézkremmel hidratálok vagy Revox C-vitaminos szuszpenzióval. A Revox gyorsan fogy és drága ezért azt inkább akkor használom, ha többet sminkelek. Estére Revox hiarulonsav, olcsóbb alternatívát még nem találtam. Van még egy rakat szérumom, mind Revox és a fényvédőm is.
Rengeteg hajápolási cuccom van, dm sajátmárkásak nagyrészt.
A körmömet magamnak gél lakkozom így jóval olcsóbb, mint körmösnél.
6-os 9-es vagyok (fogalmam nincs miért lettem lepontozva, mert nem drága termékeket írtam oda ahol pont ezt kérdezték?).
Én is akartam még a gyógyszertári készítményeket ajánlani, illetve este fürdés közben lettem rá figyelmes, hogy nem is Lorin, hanem Adrienn márkájú az az olcsó krémtusfürdő amit ajánlottam. Literes és nagyon sokáig elég. Én a szappanadagolót is ezzel töltöm. Kis spórolásnak tűnik, de egyszer megszámoltam, hogy Páromnak addig 13 db 250 ml-s tusit vásároltam, míg elfogyott a literesem. Ő mondjuk sokat használ, de kevesebb különbséggel is spórolnál ezen valamennyit, ami pénzt átcsoportosíthatsz más termékekre.:)
15-ös
Azért mert itt mindenki jobban tudja hogy a drogrériás szirszar jobb mint az összetevőket is figyelnembe vevő med-es vagy patikai termékek. Úgy látom felesleges itt skinscare junkyet játszani, nem fogják fel, hogy mi kell a bőrnek majd picsognak, hogy pattanásosok.
Balea Med jó kis termékvonal és nem drága.
Fényvédőnek is dm-es, sundance sensitive kids, 30as vagy 50es.
Geek&Georgeus cuccok is szuperek, sokáig elég 1 üvegcse, és annyira nem vészes az ára.
Plusz ne egyből 9 lépéses csodarutinban gondolkodj. Lemosó, hidratáló, fényvédő, egy hámlasztó megy egy szérum és megvagy.
Low budget módon ez max 8-10 000 ft, vagy 6 hónapra.
17-es:
Gyakorlatilag ezt ajánlotta az első kettő is, a Skinsmark rutinvarázslója is G&G termékeket ajánl az alacsony költségvetés funkciónál. Illetve amit drágábban ajánl is, abból lehet olcsóbban is kapni egy-egy szintén tudatos bőrápoló termékcsaládból. Csak persze, a kérdező nem ilyen megoldásokat vár, hanem agyonparfümözött, szar incis de 2000-ből kihozható teljes rutint...
Amúgy tényleg #18 honnan szedted ezt? A kérdező nem írta, hogy nem érdeklik az összetevők és agyonparfümözött gyagyi drogériás olcsó dolgokat akar. Annyit írt, hogy olcsót, de az még nem mond ellent a tudatos bőrápolásnak önmagában. Csak nem ez volt a kérdés. Te meg rögtön felrobbantál :D
Olvasd már vissza, mégis miből jött neked ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!