Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kevés pénzből...

Hogyan lehet kevés pénzből ápolt, igényes megjelenést elérni?

Figyelt kérdés
Egyetemista lány vagyok és szeretnék én is ápolt, igényes lenni, de közben a saját megélhetésem megteremtése sem könnyű feladat, rengeteg pénz a lakhatás, a kaja stb., minden alap szükséglet is. A kérdésben említett ápoltság és igényesség alatt most ne csak arra gondoljunk, hogy az ember lefürdik és megmossa a haját, de szerintem pláne nőként fontos lenne a megfelelő bőrápolás, a hajunk megfelelő kezelése vagy a szőrtelenítés is. Én sajnos nem vagyok olyan szerencsés alkat, akinek pl. gyönyörű szép hibátlan a bőre vagy csak szőke kis pihék vannak a testén, emiatt többet kell foglalkoznom magammal. Mindig nézegetem, hogy kinek milyen termék vált be, ki mire mit használ, milyen opciók vannak stb., de szinte a sírás kerülget mikor meglátom mi mennyibe kerül.... a kozmetikumok nagyon drágák, egy nyamvadt fényvédő vagy egy hidratáló krém is több ezer forint nemhogy egy teljes bőrápolási rutin kialakítása vagy mondjuk a rendszeres szőrtelenítés, kozmetikusról meg aztán nem is beszélve. Ha esetleg tudtok ajánlani olyan konkrét termékeket vagy csak márkákat, amik olcsóbbak és nektek beváltak és nyugodt szívvel ajánlanátok, akkor megköszönném ha leírnátok kommentben.
2022. máj. 16. 13:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

Ha minden hónapban megveszel 1 drágább terméket, hamar összejön a dolog.

Pl. ahogy írták is, nézd meg skinsmarton a neked ajánlott napi rutint és pl. 1 hónapban vedd meg az arclemosót (DM med-kb 700 ft) + egy hámlasztót (kb 4000 Ft.), a következő hónapban meg veszel hozzá szérumot. Pár hónap alatt összevásárolod a rutinodhoz szükséges hozzávalókat és mivel ezek minőségesebb dolgok, így nem kell 2 cm vastagon felkenni a fejedre, sokáig eltartanak.

Vagy pl egyik hónapban vegyél egy használt körmös lámpát, a következőben 1 db gél lakkot, és így tovább... Ezzel a fajta módszerrel lassabb éred el az áhított célt, de eléred.

Vagy vállalj plusz munkát a plusz kiadásaidra.

2022. máj. 16. 14:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyetemista vagyok így megértem a problémád. Sötét szőr, pattanásos, miteszeres, vízhiányos és száraz bőr...ennél már nem sokkal lehettem volna szerencsétlenebb.

Szőrtelenítéshez általában egy Lidlös elektromos borotvát használok, azt hiszem 5ezer körül volt és 2éve tökéletesen teszi a dolgát.

Arcra: Balea med géles lemosót használok, utána Balea kézkremmel hidratálok vagy Revox C-vitaminos szuszpenzióval. A Revox gyorsan fogy és drága ezért azt inkább akkor használom, ha többet sminkelek. Estére Revox hiarulonsav, olcsóbb alternatívát még nem találtam. Van még egy rakat szérumom, mind Revox és a fényvédőm is.

Rengeteg hajápolási cuccom van, dm sajátmárkásak nagyrészt.

A körmömet magamnak gél lakkozom így jóval olcsóbb, mint körmösnél.

2022. máj. 16. 14:53
 13/25 anonim ***** válasza:
13%
Én eddig csak drágákat vettem, 20 e körüli hidratálókat, de a járvány alatt minden jó termék megszűnt, így már én is olcsót veszek.
2022. máj. 16. 18:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként gyógyszertárban kaphatóak magisztràlis készítmények.Mikor egyetemista voltam ,mindig ott vettem hidratáló krémet.Ott kikeverik neked,egyszerű fehér dobozba rakjàk.Olcsó és hatásos.Direkt neked utánaolvastam,nemcsak hidratáló krémet lehet kérni,hanem elég sok szépségápolási terméket (arclemosó,kézkrém,testápoló stb.)
2022. máj. 16. 20:20
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

6-os 9-es vagyok (fogalmam nincs miért lettem lepontozva, mert nem drága termékeket írtam oda ahol pont ezt kérdezték?).

Én is akartam még a gyógyszertári készítményeket ajánlani, illetve este fürdés közben lettem rá figyelmes, hogy nem is Lorin, hanem Adrienn márkájú az az olcsó krémtusfürdő amit ajánlottam. Literes és nagyon sokáig elég. Én a szappanadagolót is ezzel töltöm. Kis spórolásnak tűnik, de egyszer megszámoltam, hogy Páromnak addig 13 db 250 ml-s tusit vásároltam, míg elfogyott a literesem. Ő mondjuk sokat használ, de kevesebb különbséggel is spórolnál ezen valamennyit, ami pénzt átcsoportosíthatsz más termékekre.:)

2022. máj. 17. 06:37
 16/25 anonim ***** válasza:
57%

15-ös

Azért mert itt mindenki jobban tudja hogy a drogrériás szirszar jobb mint az összetevőket is figyelnembe vevő med-es vagy patikai termékek. Úgy látom felesleges itt skinscare junkyet játszani, nem fogják fel, hogy mi kell a bőrnek majd picsognak, hogy pattanásosok.

2022. máj. 17. 06:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Balea Med jó kis termékvonal és nem drága.

Fényvédőnek is dm-es, sundance sensitive kids, 30as vagy 50es.

Geek&Georgeus cuccok is szuperek, sokáig elég 1 üvegcse, és annyira nem vészes az ára.

Plusz ne egyből 9 lépéses csodarutinban gondolkodj. Lemosó, hidratáló, fényvédő, egy hámlasztó megy egy szérum és megvagy.

Low budget módon ez max 8-10 000 ft, vagy 6 hónapra.

2022. máj. 17. 22:18
 18/25 anonim ***** válasza:
68%

17-es:

Gyakorlatilag ezt ajánlotta az első kettő is, a Skinsmark rutinvarázslója is G&G termékeket ajánl az alacsony költségvetés funkciónál. Illetve amit drágábban ajánl is, abból lehet olcsóbban is kapni egy-egy szintén tudatos bőrápoló termékcsaládból. Csak persze, a kérdező nem ilyen megoldásokat vár, hanem agyonparfümözött, szar incis de 2000-ből kihozható teljes rutint...

2022. máj. 18. 07:22
 19/25 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy a kérdező egy büdös szót nem szólt.
2022. máj. 18. 13:47
 20/25 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy tényleg #18 honnan szedted ezt? A kérdező nem írta, hogy nem érdeklik az összetevők és agyonparfümözött gyagyi drogériás olcsó dolgokat akar. Annyit írt, hogy olcsót, de az még nem mond ellent a tudatos bőrápolásnak önmagában. Csak nem ez volt a kérdés. Te meg rögtön felrobbantál :D

Olvasd már vissza, mégis miből jött neked ez?

2022. máj. 18. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!