Hogyan lehet kevés pénzből ápolt, igényes megjelenést elérni?
Jaj, rég rossz, hogy mások rutinját akarod követni.
Ezt próbáld meg és kijön mit kéne kenj az arcodra. Csakis olyan termékeket dob be, amiknek az alapanyagai jók.
Szia! A skinsmarton van rutinvarázsló, ott be lehet állítani az árkategóriát is.
Sok videójuk is van youtubeon, hogy mit mire/kinek ajánlanak, nekem sokat segítettek a termékeik, főként G&G-im vannak. Talán ez sem tűnik annyira olcsónak, de 1-1 30ml-es szérum hónapokig kitart.
(még munkanélküliként is be tudom szerezni őket).
Én arra megyek hogy minél tovább tartson egy termék. Akkor nem bánom ha egyszerre kicsit drága.
Pl: thebodyshop sampon, nem a legolcsóbb de rengeteg ideig elég.
Szőrtelenítésre pár éve(!) nem költöttem egy forintot se, anno vettem egy nemesacél borotvát cserélhető pengével, sokáig elég a penge ami járt hozzá, de utána is filléres tétel, maga a borotva meg kb örökké tart.
Emellett érdemes figyelni az akciókat és olyankor bevásárolni ami kell.
Nem a legolcsóbb cuccokat szoktam venni, mégis egész keveset költök összességében szépségápolásra.
Én a természetes anyagok híve vagyok. Ajánlom a kókuszolajat, teljesen jó a kilós kiszerelésű szagtalan verzió is. Hónapokig elég bőr-; arc- és hajápolásra, olvasd el a hatásait, ez tartalmaz természetes fényvédőt is. De tudnék ajánlani még több féle olajat is, ezek mind látványos eredményt nyújtanak és sokáig elég: extra szűz olíva, kakaóvaj, szőlőmagolaj, argánolaj stb.
Ha mindenképpen bolti termékeket szeretnél, akkor a DM saját márkás dolgai elég jók jó árban.
Akkor nem tudom milyen válaszokat vársz. Vagy úgy lehet spórolni hogy tartós termékeket veszel, vagy úgy hogy nettó olcsóbb termékeket, amiknél lutri hogy használható-e.
(#4)
Semmi "gond" nincs, csak eddig többen is kb bármit írtunk az vagy túl drága, vagy pont nem jó. Ezzel nincs semmilyen gond, szimplán csak akkor ennyi, használd amit eddig, értelmetlen kérdezgetni amíg úgysincs lehetőséged változtatni.
Majd ha főállásban dolgozol akkor veszel drágább termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!