Hogyan maradtok egész nap ápoltak? Haj, smink, stb... Többször frissítitek a sminketeket lányok? Naponta többször fésülködtök? Én a nap végén már nem úgy látom magam a tükörben, mint reggel...
Napközben 1x szoktam újra használni a púdert.
Fésülködni igény szerint, pl tegnap megáztam akkor megfésülködtem utána, de azt nem szoktam alapból, csak ha úgy érzem hogy szükséges.
Kb ennyi, mást nem csinálok.
Nem sminkelek, a hajam meg magától szögegyenes és nem hajlamos a kócosságra.
De estére nyilván fáradtabb az arcom mint reggel. Mondjuk ezen nincs mit csodálkozni, nem Android vagyok.
En csak a babahajakat szoktam megigazitani, ha ossze-vissza all
Sminknel a ruzst szoktam ujrakenni
Reggel mielött elindulok valahova vagy melòba megyek megcsinàlom ùgy a sminkem hogy jo alaposan lefixalom pùderel, ės ott fog maradni estig.
a szàjfėny/szàjcerka/ rùzs amit ėpp hasznàlok a szàmra azt persze nėha rànėzek meg igazitom ha kell.
illetve mivel meleg idök jönnek nyàr stb, hamar le izzad az ember, kis parfumot magamal viszek a nesszeszeremben es ujra fùjom :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!