Hordok melltartót, nem feszülős felsőben vagyok, a mellbimbóim mégis többször látszanak a ruhán át. "kidudorodik." Iszonyat igénytelen hatást kelt. Miért van ez, mit lehet tenni?
Miért igenytelen? Olyan hulyesegeket ki tudtok talalni.. az igenytelenseg nem hinnem h itt kezdodne. Regen pl divat volt. Akkor ha ebbop indulunk ki, most nem divat a trapez nadrag de ha en azt veszem fel,igenytelen vagyok?
Egyebkent magatol értetődik.. vegyél vastagabb szivacsosat
Nem vékony anyagú a melltartóm, igaz, nem is szivacsos. Ha vékony anyagú lenne, nyilván már rájöttem volna a megoldásra. Vastag szivacsosat biztos nem fogok nyáron. Na mindegy...
3-as, én nem emlékszem, hogy bármikor is divat lett volna a mellbimbó áttetszése az anyagon, szemben a trapéznadrággal, amiről én is tudom, hogy divat meg ízlés kérdése, hogy valaki viseli-e. Egyébként nem tudom, hogy jött ide a divat, én igénytelenségről beszéltem, nem a divatról. Az pedig, hogy én mit tartok igénytelennek, az az én dolgom.
Szerintem te is tudod a megoldást, már fentebb írták.
Vegyél fel vastag/kipárnázott melltartót és máris nem leszel "igénytelen".
Ez tényleg ilyen felesleges szenvelgés, már bocsi :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!