Borotva vagy gyanta?
3
Plusz egy napig tart, könnyen begyullad a tüsző
Pár percig tart, és bekenem aloe verával, úgy nem gyullad be. (Mármint nekem nem szokott, tudom hogy van akin nem segít.)
Lol
Nem a borotvalás tart egy napig, hanem másnapra latszik, hogy nő ki...
Nem. :D
Cserébe a gyantánál meg meg kell várni ameddig valamekkora a szőr, barátnőim mindig szőrös lábbal várták hogy végre újra gyantázhassanak. :D én meg ha úgy tartja kedvem akkor akár naponta borotválom, de amúgy meg nem, nem egy napig tart ki.
Látom a szövegértelmezés nem nagyon megy.
Inkább azt gyakorold akár naponta.
További szép napot 😀
Azon mi szövegértelmezés, hogy NEM csak egy napig tart ki a hatása? :D
Emberfüggő, én pl ha este borotválom, másnál délután már elkezd szúrni. Ennek ellenére én is borotvát használok, próbáltam az epilátort, de nagyon fájt és ahhoz képest nekem hamar szúrós lett azután is. Nyilván lassabban és foltokban nőtt a szőr vissza, de nem volt napokig, hetekig tartó simasag azzal sem. A gyantához én béna vagyok, mindent összeragacsoztam vele, alig bírtam leszedni és cserébe fájdalmas is volt. Vettem egy olcsóbb tartós szőrtelenítőt is, de az sem jött be, mert ugyanúgy nőtt a szőr sok használat után is, hiába villogtattam a legnagyobb fokozaton a lábamat.
A szőrtelenítő krém is borotva szintjén van, csak káros a bőrre, szóval nekem egyelőre a borotva maradt az egyetlen. Nem szeretem, a legjobb nyilván egy kozmetikai lézeres kezelés lenne, de az sokba kerül és nem vettem még rá magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!