Milyen szőrtelenítő gépet érdemes használni?
A lézer a legjobb mind közül. Egyik barátnőm kezeltette vele intim területét, (jóban vagyunk, megmutatta, tényleg teljesen szőrtelen lett), de 300 ezret fizetett ki csak a puncijára!
Én IPL gépet vettem: philips lumea advanced. A fekete színű szőrzetemre ez is teljesen jól bevált, ezt viszont havi egyszer használni kell folyamatosan. Pár szőrszál nő csak, azokat csipesszel kihúzom.
Érdemes gyűjteni rá, ha sötét a szőrzeted (ez nagyon fontos, mert világossal nem működik)
Régen gyantáztattam, nem rossz de csak 1-2 hétig volt sima, aztán már szőrösödött. 4 hetente jártam mindig menszi utánra időzítve.
A borotva olcsó és gyors, de másnap már szúr, sokaknak kipattog tőle a bőre.
Epilátor szerintem baromira fájdalmas és sok idő elmegy vele, a szőrtelenítő krém meg egyszerűen pénzkidobás, semmivel sem jobb a borotvánál a tartóssága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!