Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Telt (vagy csak vmennyire...

Telt (vagy csak vmennyire teltebb) lányok! Ti észreveszitek a csupán ilyen felsőtestet is?

Figyelt kérdés

Vagyis a nem igazán látványosan vaskos izomtömeget, nem durván duzzadó bicepszet, nem a legszélesebb vállakat, azaz a csupán ilyesmi, szteroidoktól mentes formákat:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szavazhatsz, de a szavazás mellett írhatsz is néhány észrevételt - ha gondolod.

2022. ápr. 30. 20:11
A kérdező szavazást indított:
Naná! Ez még hosszú ujjú ing/póló alatt is bőven szép. Szeretnék én ilyen pasast, különbség ide, vagy oda!
Igen észreveszem, de ez azért semmi extra, hozzám ilyen férfi (külsőleg legalábbis) kevés lenne.
Nem, ez csak átlagos testalkat. Legfeljebb néhány filmben mutat jól, valóságban édes kevés. Ezzel hiába strapálná magát nálam...
Egyéb észrevételem van - kifejtem hozzászólásban mit gondolok pontosan.
5 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

nem értem...

Ne vagyok telt. De engem ez idegesít,olyan ez a kérdés mintha a telt lányok mások lennének,ugyanúgy lányok.. És vannak oylanok akik ugyanugy megneznek ilyen testu fiukat. Irhattad volna úgy is,hogy simán lányok.

Attól hogy egy lány telt,nem azt jelenti hogy csak dagi fiukat neznek meg vagy jarnak veluk. Ezt szurtem le te azt gondoltad eddig.

Lehet valaki nem ert velem egyet de kicsit furcsallom...

2022. ápr. 30. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Túl izmos. A kar oké, de a cici+has sok. Én jobb szeretem ha husibb a pasi hasa/csípője
2022. máj. 1. 13:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Épp ellenkezőleg. Elég lehet egy telt (vagy egy kevésbé molett, azaz valamennyire teltebb) lánynak egy csupán csak ilyen testű férfi is, vagy (alkatuk miatt) hozzájuk egyedül a rettentően látványosan izmosak passzolnak?

Tehát az ennyire véknyak nem, így lehet meg sem nézik a csak ilyen - kevés - felsőtestű férfiúkat?

Nem az a kérdés - szerintem ezt értetted félre - hogy mire vágyik, hanem, hogy mi, vagy mi nem illik hozzájuk. De ő szerintük, ezért kérdem őket.

Miért rakták át ezt a kiírást ebbe a szépség hülyeségbe?! Nem itt kell lennie, hanem kifejezetten a tini lányok topikban, hiszen CSAK nekik íródott a kérdés!

2022. máj. 1. 13:04
 4/4 A kérdező kommentje:
:) Ez természetesen nem neked ment kettes, hanem elsőnek, hogy segítsem megértetni vele, mi kapcsán jött létre ez a kiírás.
2022. máj. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!