Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez tényleg nem szép?

Ez tényleg nem szép?

Figyelt kérdés

(Ezt a kérdést egy másik kérdés inspirálta)

172 centi vagyok, ehhez 54 kiló. Genetikámnak köszönhetően nagyon vastag a vádlim, de a bokám fele levékonyodik. A combom is nagyon vékony, tehát szemből úgy hat, mintha szélesebb lenne a vádlim, mint a combom.

Kb valahogy így néz ki a lábam:

[link]

[link]

Csak nekem nem sportos, tónusos, eres, mert nem az edzés miatt ilyen, és talán még egy kicsit vastagabb is.

2022. ápr. 26. 16:06
A kérdező szavazást indított:
Vonzó
Nem csúnya, de azért nem raknám ki a kirakatba
Egyáltalán nem szép és nem esztétikus. Nem örülnék neki ha én (lányként) vagy a barátnőm így nézne ki
41 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
A nyakamba jól állna
2022. ápr. 26. 16:07
 2/17 anonim válasza:
44%

Láttam a csizmával kapcsolatos kérdést a másik topic-ban. De ott nem így képzeltem el.

Szerintem nagyon vonzó. Nekem...

37/F

2022. ápr. 26. 16:07
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem túl vékony az ilyen alkat... Van akinek ilyen nő az álmai nője, de nekem nagyon nem...
2022. ápr. 26. 16:08
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem önmagában nem szép, de ha az összhatást nézzük (én mindig azt nézem) még a szexepiled is lehet…

Mindenkinek van valami gyengesége, emeld ki azokat a tulajdonságaidat amelyekre büszke vagy!

24/f

2022. ápr. 26. 16:09
 5/17 A kérdező kommentje:
#3: nem az a kérdés, hogy a vékonyság bejön-e, hanem hogy mennyire tartod vonzónak/taszítónak azt, ha ennyire aránytalanul vastag valakinek a lába a többi testéhez képest.
2022. ápr. 26. 16:09
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Sportos alkatod van. Látszik a lábadon, karodon, mindenhol. Sztem nincs semmi gond, ne izgulj. :)
2022. ápr. 26. 16:10
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

3. Vagyok megint.

Akkor a kérdés lényege nen sokat változik. Nem, vonzónak nem mondanám.

De ha a nő a legtöbb dologban tetszik, csak pár apróság nem, mint ez is. Mert hogy ez apróság... Akkor még simán lehet szép az összkép.

2022. ápr. 26. 16:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem minden rendbe van vele :)
2022. ápr. 26. 16:19
 9/17 anonim ***** válasza:
34%
A linkelt nőnek nagyon jó alakja van, de te 172/54-es aránnyal csak szeretnél így kinézni.
2022. ápr. 26. 16:20
 10/17 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék így kinézni, és nem is nézek így ki, csak az arányokat akartam szemléltetni.
2022. ápr. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!