Normális hogy a friss nostril piercingem mindig vérzik?
Sziasztok!
A tegnapi nap csináltattam egy nostril piercinget amihez egy karikát választottam. Mondta a piercinges hogy ez több törődést igényel de mindenképpen karikát szerettem volna. Át is szúrta az orromat egy nagyon picit vérzett de nem volt semmi gond. Ahogy mentem haza a lüktetésen kívül nem volt vérzés vagy egyéb tökre örültem is. Vettem octeniseptet meg gézlapot a kezeléshez. Este végig a jobb felemen feküdtem(persze biztos hogy forgolódtam) hogy ne érje nyomás a piercinget. Nem is volt semmi gond, viszont felkelés után nem sokkal elkezdett vérezni a piercing kívül és belül is. Elég sokáig vérzett, utána megmostam hogy normálisan megtudjam tisztítani octeniseptel de amint hozzáértem a gézlappal vagy vizes fülpálcikával megint vérezni kezdett. Reggel óta ez megy vele. Ha lemerem mosni a vért abban a pillanatban megint vérzik. A belső felét is úgy tudtam csak lekezelni, hogy befújtam a sprayvel. Nem tudom hogy így hogyan fog meggyógyulni hogy tiszta vér az egész, de amint megmosnám óvatosan nedves fülpálcikával máris vérzik. Normális ez egy új piercingnél?
Szia! Tudom hogy elég régi ez a poszt, de esetleg ha emlékszel mi történt ezután, le tudnád írni? Én nekem is ez a problémám jelenleg.
Mivel kezelted? Nekem is karikám van, 5 napja szurattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!