Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért több a "földön" a rút...

Miért több a "földön" a rút és átlagos ember mint a szép?

Figyelt kérdés
Ahhogy elmegyek az utcán,vagy körbe nézek a Facebookon,ritka kevés igazán szép ember látható.A romáknál viszont több a szebb arcú nő(nem vagyok romapárti de roma se).Isten akarata,előnytelen gének,rokonságban bűn,előző életében gonoszként élt,ronda párok gyereke,rossz étkezés?Akik gyönyörűek akkor ők meg miért kapták meg ezt az előnyt,kivételt?Csak a géneknek lenne köszönhető?Nem értem.
2022. ápr. 20. 23:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Angliában pont fordított az arány! Alig látni átlagos nőt, szinte minden angol nő gyönyörű, csúnya meg kb. nem is létezik."

Hát ezzel sok angol férfi nem ért egyet.

2022. ápr. 22. 13:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok kérkedni,de megsúgom hogy én természetes szépségnek születtem 😚ïgy lehet hogy nekem azért is furcsa hogy nincs sok szép fajtársam,ami kicsit szomorú.Jó vannak rusnya cigánynők / lányok,de itt a városunkban meg azt látom hogy a roma nők ízlésesebben öltözködnek sokszor mint a magyar nők.Menjetek be csak a nőgyógyászatra vagy figyeljétek meg a városba,szebb ruhákba vannak,hiába nézik sokan le őket a származásuk miatt de sokszor csinosabbak nálunk.
2022. ápr. 22. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!