Miért több a "földön" a rút és átlagos ember mint a szép?
Átlagos a legtöbb, kevés igazán ronda és kevés szép ember.
Amint gondolj bele, ezek csak évadhoz mérhető relatív fogalmak, amik egy skálán helyzekednek el. A skála egyik végpontja a nagyon ronda, másik végpontja a csodálatos gyönyörű, és középen van az átlagos.
A gének nem intelligens létformák, egyszerűen csak random rendeződnek, ők nem tudják hogy ebből egy szép ember lesz.
Erre is bizonyíték hogy kelet Európában mennyivel szebbek a nők mint nyugaton.
Hogy valaki szép legyen, ahhoz nagyon sok együttállás szükséges, ami ritkán történik meg, ezért kevesebb a nagyon szép ember.
Hogy ki miért hova es milyen testbe születik, az mar ezo téma
A roma állításoddal viszont nagyon nem értek egyet… nagyon ritka a szép cigány…
Sok szép nő van, csak nem Magyarországon. A romák még az átlag magyaroknál is csúnyábbak szerintem.
Menj el Oroszországba vagy Norvégiába. Ott gyönyörűek a nők természetesen is.
Országfüggő. Magyarországon nagyon kevés a szép nő, a legtöbb átlagos vagy csúnya. Angliában pont fordított az arány! Alig látni átlagos nőt, szinte minden angol nő gyönyörű, csúnya meg kb. nem is létezik.
A görögök között is sok a csúnya nő, ott az átlagos a ritka.
A legszebb nők szerintem messze a latinák. Őket követik szorosan a szlávok, majd a skandinávok (főleg a norvégok). Voltam dél-koreában, ott is a nők többsége kifejezetten szép. A franciák is szebbek szerintem pl a magyaroknál.
A legkevésbé szép nők szerintem az indiaiak, romák, britek és a görögök.
A legszebb férfiak a németek (a sztereotípiákkal ellentétben), skandinávok szintén, illetve a mediterrán térségekben is sok a kifejezetten jóképű férfi. Főleg a spanyolok között.
A legkevésbé szép férfiak szintén az indiaiak és a szlávok is (a szláv nők gyönyörűek, a szláv férfiak viszont inkább átlag alattiak). Férfiban a romák szerintem annyira nem rosszak, mint nőben.
A magyarok szerintem mindkét nem esetében átlagosak. A férfiak talán még kicsit az alatt is vannak, a nők itthon idősebben is sokkal jobban néznek ki, mint férfi kortársaik. A magyar férfiak csúnyán öregszenek.
Az amerikaiak is átlag felettiek férfiban és nőben is, de ők nagyon kevert népek, azért nem említettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!