Jean Paul Gaultier Le Male EDT-ről mi a véleményetek, csajok? Tényleg tetszik ez az illat nektek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 23:28
1/9 franciasrac válasza:
Hát én fiú vagyok de nekem Le Mâle a kedvenc illatszerem, nem bánom meg a befektetésemet
2/9 A kérdező kommentje:
És a lányoknak tetszik?
2022. ápr. 16. 01:09
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lányok hozzászólását is szívesen elolvasnám.
2022. ápr. 16. 02:11
5/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, vonzó illat
26n
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Én nem szeretném még lezárni ezt a kérdést ettől függetlenül. Szívesen várom még a hozzászólásokat, minél többen írjátok le a véleményeteket annál jobb, nagyon érdekel ki hogyan áll ehez a parfümhöz. Szerintem megosztó, vagy csak én gondolom így?
2022. ápr. 16. 18:19
7/9 anonim válasza:
Nem rossz illat, de eleg gyakori es a tartossagaval is vannak gondok. Inkabb egy ultra male t vagy egy le male le parfum ot javasolnek.
20/F
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nagyban függ a használója bőrétől, mert én egyszer kipróbáltam az egyik drogériában és utána egész nap éreztem még a kezemen.
2022. ápr. 17. 21:50
9/9 anonim válasza:
Az eredeti Le Male nagyon jó. Az újabb verziók (Ultra/Navy/Beau...) már nem sikrültek annyira.
A Le Male annyira egyedi és jellegzetes, fel lehet ismerni bárkin azonnal.
Nagy kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!