Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? (képek)

Figyelt kérdés

halika.:D kiváncsi vok hogy mit gondolnak mások rólam...itt van pár kép van amin többen vagyunk én a szőke lány vagyok..:D mi a véleményetek rólam?? első benyomás?? az utolsó képen ki a legszimpatikusabb??? hány éves vagyok szerintetek??

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

8. [link]

9. [link]

10. [link]

11. [link]

normális válaszokat. kösziii

Szösszii

2010. szept. 15. 14:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. szept. 15. 15:12
 22/41 anonim ***** válasza:
73%
mire jó az h nyitva hagyod a szád,és h kidugod a nyelved?
2010. szept. 15. 15:21
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Inkább aranyos,mint szép.

Bolondos,jókedvű,életvidám,kicsit nagyszájú lánynak tűnsz:D

14 évesnek tippelek.

Hány éves vagy?

2010. szept. 15. 15:22
 24/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...még várok pár kommentet és utána elárulom hány éves vagyok...:D
2010. szept. 15. 15:31
 25/41 anonim ***** válasza:

Átlag.Az utolsó képen meg a szemüveges mellet.

14/l

2010. szept. 15. 15:36
 26/41 anonim ***** válasza:

12-13 lehetsz..Főleg a testalkat, meg a szövegstílusod miatt.

Hogy mi jön le a fotókról?Nekem az, hogy eléggé egoista lehetsz, és szeretsz a közeppontban lenni, akár bármi áron. LEhet nem így van, nekem ez jön le.

Alakodon ne most változtass. Idővel fejlődsz valamerre.

Arcra átlag. a hajaddal kezdj valamit, mert szerintem az nagyon nem jó. A szemed színe tetszik.

Ruhastílus:az se igazán jön be, meg szerintem hozzád más illene, nem ez a párducmintás cicanaci.

22/L

2010. szept. 15. 15:55
 27/41 anonim ***** válasza:
70%

csúnya kis falusi csaj vagy,bocsi xD

és kb 13nak nézlek

2010. szept. 15. 16:22
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Megjátszod magad és nem is jól csinálod. Vidám vagy, de pózerkedsz, meg "menő" cuccokat veszel fel, ami nagyon nem illik hozzád, mert a feledre nem vagy ennyire divatmajom. A hajad iszonyat rossz, valami frufru jobban állna. A pofavágásól arrogánsnak látszol, a leszbizést meg hagyjuk már, mert a férfiak (nem a kis buzernyákok) úgyse arra buknak, max, ha mutattok nekik valamit tényleg. :D

12-13évesnél nem lehetsz több szerintem, úgyhogy bizonyára kinövöd ezeket pár év alatt, és csinos, szép és jófej leszel (ha nem nyitott szájjal meg nyelvnyújtva fényképezkedsz, eléggé pasis fejed lesz tőle, az utolsó képen leglaábbis nagyon durván). Az életvidámságodat meg ne erőltesd már tucatcuccokba, több is lehetsz te ennél. Valami bohókásat, színeset, ami nem tucat, valami bodrihajjal (de ne kösd fel!).

A társaságból? Elég arrogáns az egész, bocsi, én nem szeretnék veletek barátkozni ez a kép alapján. De talán még te, a vidámabb képek miatt. Szépségre meg a pózolós barátnőd nyer.

2010. szept. 15. 16:38
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy valami szép,alakod jó,arcod nem szép.Az a csaj aki veled van az ötös és a nyolcas képen,ő sokkal szebb. :)) Bocsi..amúgy szerintem olyan 13-14vagy.

15/L

2010. szept. 15. 17:04
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőd,akivel a többi képen vagy sokkal szebb,és csinosabb szerintem..bocsi

13-14 lehetsz

2010. szept. 15. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!