Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez mit jelent?(shein)shein...

Ez mit jelent?(shein)shein netherlands arrived at local facility

Figyelt kérdés
Rendeltem még március 14-én a sheinről egy csomagot. Most ezt írja. Ez mit jelent? Mennyi idő még kb ettől az állapottól, mire megérkezik?

2022. márc. 24. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt, hogy beérkezett Hollandiába a raktárba.

Onnan még 3-7 nap.

2022. márc. 24. 13:03
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 köszi!
2022. márc. 24. 13:45
 3/8 szerika1984 válasza:
100%
Nálam ugyan ezt írja,csak egy nappal előbb rendeltem. Kíváncsi vagyok mikor èrkezik. Eddigi 3 rendeléssel nem volt gond. Mindig időben èrkezett.
2022. márc. 29. 11:27
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 nekem meg mindig nem jott meg:// neked?
2022. márc. 29. 15:21
 5/8 szerika1984 válasza:

Mèg mindig semmi ès a státusz sem változott. Ha péntekig nem èrkezik meg, akkor azért már rákérdeztek, mert viszonylag nagy èrtèkben rendeltem.

Esetleg, ha nálad van változás,azt megköszönném, ha írnál. Köszi!

2022. márc. 30. 06:56
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 vagy #1

Nekem ma délben érkezett meg:)) viszont a shein még mindig azt mutatja a csomagkövetésnél, hogy arrived at local courier facility. Valószínűleg bugos az oldal. De ha az ExpressOne oldalon nézed, ott látni fogod a csomagod állapotát. Szóval szerintem pár nap és megérkezik. Amugy a sheines ügyfélszolgálat rendes, 24 oran belul valaszolnak.

2022. márc. 30. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A shein oldalon írja is hogy a futár oldalát nézd elsősorban, mert nekik késve mutathatja az infót.
2022. márc. 30. 15:10
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok ti hol nézitek a nyomon követését? Mert én próbáltam az express on-nal és azt írja nem található ilyen csomag. Viszont az alkalmazásban az van, hogy Arrived at the local faciliti
2022. nov. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!