Most komolyan: Ki venné meg a Converse cipőket/táskákat/stb-ket, ha nem lenne rajtuk a Converse logó? .
Figyelt kérdés
A tornacipők se különbek egy kínai 700ft-os tornacipőnél... Mindenki csak azért veszi meg azokat a cipőket, mert hogy "Jajjjj Conversee!!!!!"... A táskáik szerintem bűnrondák (lehet van 1-2 kivétel, de amiket én láttam, azok mind sz*arok), na de mégis mindenkinek ilyenje van. Facbook-on az "Ingyen Converse Cipő"-nél mindenki dícséri a cuccokat, hogy ilyen gyönyörűek, olyan gyönyörűek. Ha nem lenne rajtuk a logó, akkor vajon megvenné-e bárki is, ezeket az "Gönyörűség!"-es cuccokat?... Vagy ezekszerint csak a logó a gyönyörű?-.-2010. szept. 13. 18:12
11/14 anonim válasza:
úúúh :DDD ezt jól leírtam, ennyit akartam csak, hogy converse logóval nem veszem meg, jó, mindegy értelmetlenül írok :D
12/14 anonim válasza:
Én megvenném. Nem azért, mert Converse, de neked magyarázhatom, te az a tipikus sopánkodó ember lehetsz, aki képtelen gyűjteni, és inkább fikázódik. Te sem gondolod komolyan, hogy a Converse egy szinten van egy gány, két hét alatt tönkremenő bűnronda chianghung tornacipővel. Mivel én képes vagyok dolgozni érte, vagy gyűjteni rá (teszveszelésből például), ezért én nem sajnálom a pénzt arra, hogy ne valami egészségügyi szempontból is szar cipőt hordjak.
A táskáik nekem sem tetszenek, sem jellel, sem anélkül.
13/14 anonim válasza:
a kínai egy gány,semmidig sem bírja,converse kb. két hónapig,oszt- társamnak volt, 2db amit felváltva hordott,és kiszakadt! mindkettő szemét! 20000 ért convesrét?? na persze, ha nagyon márkázni akarok,akkor adidas vagy nike.t veszek,azok bírják a legtovább! egésznap rajtam van...mégis..
14/14 anonim válasza:
A táskák tényleg elég rondák de a cipők sokkal tartósabbak azért mint egy kínai nekem 3 évig jó volt a converse cipőm és "kínaim" is volt az meg 2-3 hétig bírta . Azért van külömbség
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!