Most komolyan: Ki venné meg a Converse
cipőket/táskákat/stb-ket, ha nem lenne rajtuk a Converse
logó? .
ÍÍÍÍÍÍÍÍgy van! Teljesen. Ugyanannyi ideig bírja, mint a jel nélküli tornacipő, mégis mivel a "menőknek" olyan van, így mindenkinek olyan kell! És így lesz szépen lassan minden tizenéves teljesen egyforma!
2010. szept. 13. 18:17
Nem a logó a lényeg meg nem is a cipő, hanem az hogy fel lehet vágni vele mert drága, na meg meglehet mutatni hogy ugyanolyan birka vagy te is mint a többi aki bedőlt a "Vegyél Converset" agymosásnak. Nagy átbaszás ez semmi más, tornacipőt árulni 10-20ezreké. Mondjuk okos aki ezt kitalálta és gazdagszik a hülyéken.
2010. szept. 13. 18:18
Na nekem is elegem van belőlük! Méghogy egy magasszárú szutyok tornacipő 15000ft...... Ráadásul rondák,formátlanok.
2010. szept. 13. 18:27
a sima tornacipő max egy hónapig bírja, aztán szétmegy. conversem még nem volt, (nem is lesz :D) de volt olyan osztálytársam aki legalább egy évig hordta. szóval azért az jóval tartósabb.
2010. szept. 13. 18:30
Nem márkán múlik hogy meddig tart hanem azon aki viseli. Ha tudsz rá vigyázni akkor a sima is kitart évekig. Ha meg abban vagy éjjelnappal akkor elkopik a Converse is, mert az sem acélból van.
Nekem 4 éve megvan a kínai tornacsukám, a kínai sportcipőm meg már 7 éves és köszöni jól van.
2010. szept. 13. 18:38
Mindig ezzel jöttök...
Nekem nem egy kínia tornacipőm van, ami 2 évet is kibírt, akkor melyik a tartós ?
On: Így sem, úgy sem :D
2010. szept. 13. 18:38
leszarom a márka jelzést kinai fost fel nem vennék de viszont kib*zottul nem hordok converse-.t nem azér mert drága hanem azért mert minden csicska majmon az van és én nem veszek fel oylat ami máson van ... ennyi
2010. szept. 13. 18:40
8/14 A kérdező kommentje:
Hát az az 1 év nem valami sok... Nekem lassan 3 éve van ugyanaz a Nike-om, teljesen újszerű. Jó persze, vigyázni is kell rá, de nem ázik be se (ellentétben a csukával) és legalább normális cipő... Az megért 14 000Ft-ot, de az ilyen konverszek nem.
én converse logóval se veszem meg, nemhogy vele
2010. szept. 13. 19:01
nekem 4eve van meg a Converse csukám...Na de nem tornadorkó:) Azt SOHA:) NAtúr egyszerű utcai lábbeli. NEm azert vettem meg, mert converse, hanem mert ezt találtam meg, ami számomra nem olyan drága es jól nez ki./senkin nem láttam ilyet eddig/ Nike-t nem találtam a városunkban 10e alatt... :/De szerintem a nike cipők a legstrapabíróbbak!
Egyebkent kegyetlen gáz ez a Converse mánia.... :S Erdekes, csak a 10en eveseknel ekkora feeling:)Ő bajuk, nem en leszek a tucat, hanem ők:)
22/L
2010. szept. 13. 19:01
Kapcsolódó kérdések: