Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Shein...

Mi a véleményetek a Shein nevű oldalról?😘

Figyelt kérdés
Én nemrég rendeltem garbót onnan, gyűrűket, övet meg egy TEHÉN mintás fésűt és ma jöttek meg 10 perce kb. AAAA😍🐄 Imádom!!! Pont jók a méretek, és szerintem nagyon jó oldal! Ti rendeltetek már onnan valamit? Mi a véleményetek róla?

2022. márc. 17. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Én nagyon sokszor rendeltem már, sajnos könnyen függővé tesz😂 Nagyon elégedett vagyok vele, viszont farmer nadrágokat nem rendelek többet, mert 2ből 2 volt elméretezve:( A cicámnak is onnan szoktam ruhákat rendelni, azokkal is meg vagyok elégedve, és a műszempillák is egész jó minőségűek :) Imádom
2022. márc. 17. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Farmert ne rendelj. Vannak silany menosegu darabok, de vannak egesz jok is. Utobbi idoben azt vettem eszre hogy szinte mar rongyok vannak nemely termekeknel.

A lenyeg, hogy farmert komolyan ne vegyel, egyebkent a meretek nagyjabol okesak. De a minoseg az egyre silanyabb

2022. márc. 17. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Gagyi, kínais minőség. Persze, a legtöbb helyen már ez van.
2022. márc. 17. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Ruhát még nem rendeltem, sajnos elég kevés xxs-eset találok :/ körömmatricát, hajpántot meg ilyen kis apróságokat rendelek onnan, minden tökéletes😍
2022. márc. 17. 12:49
 5/10 Metionin ***** válasza:
85%
Én szeretem. Nagyjából a wish-el egy kategória nálam, körültekintően kell válogatni, elolvasni a véleményeket, megnézni a vásárlók képeit, stb.
2022. márc. 17. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Rendeltem egy farmer szoknyát. Elég vékony vagyok. Xs,s 32-34, 36-os méretű ruhákat hordok (márka és bolt függő). A 34/xs méretű szoknya nagy lett.
2022. márc. 17. 16:13
 7/10 anonim válasza:
74%
Szállítás mennyibe kerül?
2022. márc. 26. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Szállítási költség engem is érdekelne
2022. márc. 26. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Semmi jó véleményem nincs róla, láttam videókat, arról ahogyan néhány címkébe vart segítségkérést találnak... Biztos nem rendelek, támogatom a rabszolga munkát 😔
2022. jún. 7. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
49%

Sziasztok! Updatelnék egy kicsit:)

3 rendelésen vagyok túl,mind megjött,nem vertek át,méretek /árak rendben voltak, sokszor jutottam kuponokhoz,pontokhoz így mindig kevesebbet kellett fizetnem.

A szállítás x összeg felett ingyenes/ vagy vannak napok amikor ingyenes a szállítás.

Videókról: Én is láttam őket a Shein Fb csopiba,hogy tiktokon terjed.

Mostmár a Shein is hivatalosan közzétett egy videót,hogy régebbi dokumentumfilmből vagy honnan vágták ki és próbálják az emberekkel elhitetni,hogy rabszolgamunkáznak.

A YouTube on meg lehet tekintetni ,hogy a cetlik,amiket a tiktok videókba vágtak be mind onnan vannak.

2022. jún. 8. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!