Mi a véleményetek a Shein nevű oldalról?😘
Farmert ne rendelj. Vannak silany menosegu darabok, de vannak egesz jok is. Utobbi idoben azt vettem eszre hogy szinte mar rongyok vannak nemely termekeknel.
A lenyeg, hogy farmert komolyan ne vegyel, egyebkent a meretek nagyjabol okesak. De a minoseg az egyre silanyabb
Sziasztok! Updatelnék egy kicsit:)
3 rendelésen vagyok túl,mind megjött,nem vertek át,méretek /árak rendben voltak, sokszor jutottam kuponokhoz,pontokhoz így mindig kevesebbet kellett fizetnem.
A szállítás x összeg felett ingyenes/ vagy vannak napok amikor ingyenes a szállítás.
Videókról: Én is láttam őket a Shein Fb csopiba,hogy tiktokon terjed.
Mostmár a Shein is hivatalosan közzétett egy videót,hogy régebbi dokumentumfilmből vagy honnan vágták ki és próbálják az emberekkel elhitetni,hogy rabszolgamunkáznak.
A YouTube on meg lehet tekintetni ,hogy a cetlik,amiket a tiktok videókba vágtak be mind onnan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!