Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösként milyen márkával...

Műkörmösként milyen márkával kellene elkezdenem dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ne haragudjatok, nem tudtam pontosan, hogy mely kategóriába kellene raknom a kérdésemet, így ez lehet hibás lesz!

A kérdésem az lenne, hogy most fogok vizsgázni okj-n műkörmösként. Jelenleg nekem a tanuló csomagomba Perfect Nails termékeket küldtek, és tudom hogy most ez is illetve a CN is nagyon megdrágult. Ki mivel dolgozik és szerintetek melyik márkával kellene elkezdenem, nem csak ezek közül hanem bármi ami nektek bevállt, minden tanácsot szívesen fogadok!

2022. márc. 10. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én régen amikor körmöztem az Alfa Nails-től rendeltem mert ez volt a legolcsóbb és jó volt a minősége!
2022. márc. 10. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddig crystal nails-el dolgoztam, csak a színes zselékből ill. gél lakkokból vettem néha más márkát.

Most én is kénytelen voltam váltani, mert lassan megfizethetetlen a crystal.

Én a 2M-et választottam, mert a színes zseléivel nagyon meg voltam elégedve, gondoltam kipróbálom.

Eddig nagyon bejött. Már két féle clear és két féle cover pink zselét kipróbáltam, mind nagyon jó. Tavaszi színeket is onnan vásároltam most be. Nagyon szépek!

És jó áron van🙏🏼

2022. márc. 10. 12:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várom a további ajánlásokat is! :)
2022. márc. 10. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 2M beautyra szavazok
2022. márc. 10. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
2M, Pearl Nails, Profinails. Nekem ezek váltak be nagyon, de ne ragadj le egy márkánál, pl. nekem a Crystal Top gelje a legjobb, viszont a színekben a 2M szerintem verhetetlen, rengeteg szín van. Minden márkánál meg kell találni azt, ami beválik.
2022. márc. 13. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok körmös, csak kliens, de az én körmösöm (géllakkot csináltatok) főként cristal nailset használ (legalábbis ha jól láttam eddig azt kent nekem föl többynire) és nem tudok panaszkodni.

Nyilván nem tudom milyen vele dolgozni stb, de szépek és nekem tartósak pedig nagyon nem kímélem őket.

2022. máj. 9. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Essaco géllakk színek(kínais,olcsó),Pearlnails,Crystal Nails nekem ezek a legjobbak
2022. dec. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!