Miért utálják sokan a geránium / gerániumolaj illatát?
Elég sokakkal beszélgettem már az aromaterápiáról es illóolajokról, és a gerániumolaj illatától elég sokan viszolyognak.
Miért van ez?
Szerintem kellemes, kicsit rózsára emlékeztető illata van, de frissebb is kicsit talán éles.
Amellett, hogy sok mindenre jótékony, pl bőrápolás, szépségápolás, pádologtatva is szerintem szuper és ellazít..
Sokaoldalú aromaolaj.
Szappanokban is kevesebb fogy belőle, ezt egy kézműves kereskedő mondta.
Tulajdonképpen mi riasztja az illatában az emberek nagy részét? Próbáltam ennél sokkal szúrósabb, kellemetlen ikkatú olajokat.
Igen, de te is azt írod, hogy büdös. Pedig nem az. Sokkal büdösebb pl a teafaolaj, (persze az is jótékony).
Nincs ebben valami beidegződés, pl mint amikor valaki a dohos illatokra bűzként reagál?
Azért, mert az ízlések különbözőek - ezen a téren is.
Amúgy én nagyon szeretem az illatát és a kertben is van ilyen növény, úgy még jobb az illata.
Szerintem az sem mindegy, hogy hogyan használja az ember az adott illóolajat. Van, ahogy nagyon tömény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!