Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen gyakran hordtok parfümö...

Milyen gyakran hordtok parfümöt (ha egyáltalán)?

Figyelt kérdés

Hölgyek, urak, fiúk, lányok, milyen gyakran hordtok parfümöt, minden nap, alkalmakra, vagy soha?

A hozzászólásokban kérlek írjátok bele érdekességképp a nemet és a kort is!

Köszönöm! :)

2022. márc. 4. 20:25
A kérdező szavazást indított:
Minden nap
Alkalmakra
Soha
29 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak alkalomra, de nem is minden nap. Inkább úgy mondanám, hogy hangulatfüggő.
2022. márc. 4. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap.L
2022. márc. 4. 20:31
 3/15 A kérdező kommentje:

Én inkább alkalmakkor, ritkábban csak úgy kedvtelésből, vagy hogy feldobjam magam! :)

33F

2022. márc. 4. 20:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor eszembe jut, akkor. Nem is minden nap, de nem is csak alkalmakkor. Igazából azt mondanám, hogy én a parfümhasználathoz nem vagyok hozzászokva. Szóval például az alap, hogy megmosakodás után dezodor, ahogyan az is alap számomra, hogy felveszem a nyakláncomat reggel. Ezek automatikusan mennek nekem, már rutin. Viszont a parfümhasználat nem automatikus nálam, szóval sokszor nem is jut eszembe, hogy használjak parfümöt, viszont van amikor meg eszembe jut. Amúgy szeretnék minden nap használni, csak általában mindig kimegy a fejemből. 19/L
2022. márc. 4. 20:34
 5/15 anonim ***** válasza:
20/N minden nap használok.
2022. márc. 4. 22:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha csak éppen a sarki kisboltba ugrok le valamiért akkor (általában) nem, de egyébként minden nap. 23/N
2022. márc. 5. 09:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Mindennap.

21/L

2022. márc. 5. 10:05
 8/15 anonim ***** válasza:
És milyet használtok, mi vált be legjobban?
2022. márc. 5. 10:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha elmegyek otthonról, akkor kb mindig. 44f
2022. márc. 5. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Minden nap otthonra is. Ha elmegy az illata délutánra, akkor délután újra fújok.
2022. márc. 5. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!