Csak szerintem csináltatnak maguk kedvéért, műkörmöt a nők?
Bár nekem még sose volt műkörmöm, mivel szerencsére a sajátom egészséges, azt is meg tudom növeszteni anélkül, hogy egy hamar betörne.
Néha festem is. Eddig mindegyik barátomnak jobban tetszett festve és kicsit megnövesztve mint natúran, rövidre vágva. Nem csak szépnek, de szexinek is tartották.
Szerintem is egy izléses határon belül egy nem tövig vágott, kicsit megnövesztett és akár átlátszó lakkal is befestett köröm sokkal dekoratívabb, mint a natúr. Nyilván akkor, ha valaki igényes rá. Én részemről ha kicsit is töredezik lemosom/újrafestem mert az viszont kifejezetten igénytelen.
Én a saját magam kedvéért csináltattam, amikor csináltattam.
Férfi ismerőseim rendszeresen kérdeztek rá hogy saját köröm vagy műköröm, mert nem tudták megállapítani, úgyhogy hagyjuk már ezeket a "szebb egy szolid természetes, ápolt köröm, kevéske festékkel" dumákat. :D
A baj inkább az, hogy sok az önképzett "műkörmös" aki ocsmányul dolgozik.
Szerintem a formájára gondolnak sokan… A stilettot mondjuk már én sem találom ízlésesnek.
A sajátjaimat pedig oválisra reszelem.
Amellett hogy gusztustalan, olyan QÁ-s is!
Egy öltözék, smink, stb. minősít egy nőt! Általában az ilyen lefelé!
Gusztus kell ezt a sok gusztustalanságot dicsérni! Kevés mű nőm volt.
28:
Mert azon a gondolati síkon, amiben az ilyen egyedek élnek, a nők cselekedeteinek az origója mindig csak a férfiak lehetnek. :D Szóval ha fázol a -20 fokban, akkor sem azért öltözöl Michellin babának, mert nem akarsz hajnalban a munkahelyedre tartva halálra fagyni, hanem mert ezzel akarod büntetni a másik nemet. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!