Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem csináltatnak...

Csak szerintem csináltatnak maguk kedvéért, műkörmöt a nők?

Figyelt kérdés
Engem nem izgat, sőt inkább taszít némelyik, ocsmány, vastag köröm

2022. márc. 1. 01:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek hobbi. Magamnak készítem, ez valamilyen szintem már művészetté nőtte ki magát. A lényeg, hogy magamnak tetszik. Sok körmös csoportban benne vagyok, a többi nő is így vélekedik róla. Soha nem hallottam olyan, hogy "megcsináltatom a körmeimet, hogy a pasimnak tetszen" vagy hasonló. Magunkért tesszük!
2022. márc. 1. 13:45
 22/31 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, ez elég köztudott szerintem. Sokaknak nem szép a saját körme, letörik, gyenge, a körömágy kicsi vagy egyenetlen, akik itt papolnak, hogy jaj a természetes a szép, azoknak sem tetszene natúran. Műköröm is van igényes, nem csak az xl-es, vastag, túldíszített karmok léteznek.
2022. márc. 1. 15:18
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Bár nekem még sose volt műkörmöm, mivel szerencsére a sajátom egészséges, azt is meg tudom növeszteni anélkül, hogy egy hamar betörne.

Néha festem is. Eddig mindegyik barátomnak jobban tetszett festve és kicsit megnövesztve mint natúran, rövidre vágva. Nem csak szépnek, de szexinek is tartották.

Szerintem is egy izléses határon belül egy nem tövig vágott, kicsit megnövesztett és akár átlátszó lakkal is befestett köröm sokkal dekoratívabb, mint a natúr. Nyilván akkor, ha valaki igényes rá. Én részemről ha kicsit is töredezik lemosom/újrafestem mert az viszont kifejezetten igénytelen.

2022. márc. 1. 20:05
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját magam kedvéért csináltattam, amikor csináltattam.

Férfi ismerőseim rendszeresen kérdeztek rá hogy saját köröm vagy műköröm, mert nem tudták megállapítani, úgyhogy hagyjuk már ezeket a "szebb egy szolid természetes, ápolt köröm, kevéske festékkel" dumákat. :D

A baj inkább az, hogy sok az önképzett "műkörmös" aki ocsmányul dolgozik.

2022. márc. 2. 12:19
 25/31 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem a formájára gondolnak sokan… A stilettot mondjuk már én sem találom ízlésesnek.

A sajátjaimat pedig oválisra reszelem.

2022. márc. 2. 12:28
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kb tudják a nők. A maguk kedvére csináltataják, a férfiakat nyilván nem érdekli.
2022. márc. 2. 16:16
 27/31 anonim ***** válasza:
11%

Amellett hogy gusztustalan, olyan QÁ-s is!

Egy öltözék, smink, stb. minősít egy nőt! Általában az ilyen lefelé!

Gusztus kell ezt a sok gusztustalanságot dicsérni! Kevés mű nőm volt.

2022. márc. 2. 17:32
 28/31 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy miért gondoljátok, hogy a nőket érdekli, hogy nektek tetszik-e a körmük?
2022. márc. 3. 14:47
 29/31 anonim ***** válasza:
86%

28:

Mert azon a gondolati síkon, amiben az ilyen egyedek élnek, a nők cselekedeteinek az origója mindig csak a férfiak lehetnek. :D Szóval ha fázol a -20 fokban, akkor sem azért öltözöl Michellin babának, mert nem akarsz hajnalban a munkahelyedre tartva halálra fagyni, hanem mert ezzel akarod büntetni a másik nemet. :DDDD

2022. márc. 3. 16:20
 30/31 anonim ***** válasza:
87%
Meg amúgy ez a kérdés is úgy van megfogalmazva, mintha ez valami egetrengető kijelentés lenne, amire soha senki nem jött még rá. A nők ezt magyarázzák évtizedek óta, hogy nyilvánvalóan semmi köze a választott körömdesignnak a férfiakhoz, őket ez nem is érdekli és nem is értenek hozzá. Persze ez nem számít, mert csak akkot lesz valid ez az állítás, ha végre egy férfi mondja, miután rájött a mókusméretű agyával.
2022. márc. 7. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!