Csak szerintem csináltatnak maguk kedvéért, műkörmöt a nők?
Figyelt kérdés
Engem nem izgat, sőt inkább taszít némelyik, ocsmány, vastag köröm2022. márc. 1. 01:12
1/31 anonim válasza:
Egyetértek. Azokon a nőkön akiken nagyon feltűnő rendesen taszít. Max ha rövid a körme és úgy van befestve azt még elismerem adhat némi pluszt de ha már kicsit is hosszabb.. a-a
2/31 A kérdező kommentje:
És kirakják büszkén a Facebookra és dicsérik egymást, hogy milyen szép 🤢
2022. márc. 1. 01:22
3/31 anonim válasza:
Egyetértek, kimondottan visszataszító. Ráadásul amikor elkészül és felteszik a facebookra, csak a többi nő visong mindig, hogy de szép! :) Szóval szerintem egymásnak csinálják :))
4/31 anonim válasza:
Nekem nagyon bejonnek a lányokon ezek az undorító extra hosszú körmök. Főleg mikor a farkam a kezükben van a látvány is hihetetlen számomra, hogy elég apró baki és könnyen lehet kórház a vége.
5/31 anonim válasza:
Rettentő izgató lehet, szex közben egy kórházi kezelés lehetőségén agyalni :)))
7/31 anonim válasza:
6/6:Én semmi rosszat nem mondtam rá, csak valahogy nem tudom átérezi az efféle gyönyört! :)
8/31 anonim válasza:
Úristen, létezhet, hogy egy nő önnálóan, a saját maga kedvéért csinál valamit, nem random pasik véleményére éhezve? Wow, még néha meg is dicsérik egymást, hova fajult ez a világ...
9/31 A kérdező kommentje:
Szerintem szólni kellene a nőknek, hogy ne költsönek ilyen marhaságokra, sokkal szebb egy szolid természetes, ápolt köröm, kevéske festékkel.
2022. márc. 1. 01:36
10/31 anonim válasza:
Bár már nincs körmöm a munkámból adódóan, mikor még volt, minden alkalommal első gondolatom volt, hogy remélem ezzel megfelelek minden férinak. Mert nyilván ennél fontosabb szempont nincs. Kár, hogy akkor nem láttam ezeket a bölcs tanácsokat. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!