Sheinnen ha azt írja, hogy shipped az mit jelent ?
Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem meg, és ma már azt írja “your order has been shipped out!” de nem kaptam semmit, a shipped address és a billing addressnek is ugyan azt a címet adtam meg. Meg fog érkezni attól a csomagom, ha ezt írja ?2022. febr. 27. 12:15
2/3 anonim válasza:
Csak annyit jelent, hogy feladták a csomagod. Még országon belül se szokták másnapra kihozni őket (főleg nem hétvégén), szóval ilyet felesleges várni. Rendeléskor szoktak írni egy becslést, hogy kb. mikorra várható, abból lehet tudni, mikor számíthatsz rá.
3/3 anonim válasza:
Mindössze annyit jelent higy feladták a rendelésed. Nem valószínű hogy kihozzák ilyen rövid idő alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!