Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni testszag ellen?

Mit lehet tenni testszag ellen?

Figyelt kérdés

Egyszerűnek tűnik, de nem találtam rá választ.

Olyan szereket találtam, amik az izzadást, a vizet szüntetik meg, de nálam a büdösségre nem hatnak.

Alapból nagyon keveset izzadok, a tesómnak akkora folt szokott lenni a hónaljánál, hogy nem igaz. Nekem soha nincs izzadtságfoltom, de annál büdösebb vagyok.

Nem vagyok elhízott, se beteg (csak vérszegény), és mindig ez van. Minden drogériás cuccot kipróbáltam, fújósat, golyósat, stifteset, férfit is, exodort, antisudoricát, és ez utóbbi talán segít valamit, de nem eleget.

Nem olyan erős a szag, hogy mások érezzék, én is akkor érzem, ha beszagolok, de szerintem zuhanyzás után 2 órával nem kéne büdösnek lennem.

2022. febr. 24. 14:59
 1/10 anonim válasza:
100%

Testszőrön levő bacik okozzák,ha nincs belső szervi gondod.

Le kell borotválni a hónalj kutyát.

2022. febr. 24. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig friss ruhában legyél, minden nap fürödj le alaposan.

És ha van kutyuli, szedd le azt is.

Érdemes kísérletezni deókkal, nekem az almás Dove vált be, a többitől én is büdös voltam.

Lehet anyagcserezavar miatt is, érdemes lenne kivizsgáltatni, ha semmi nem használ.

2022. febr. 24. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Borotváld le a szőrt!

Ruhák hónalji részének ecetes vízbe mártogatása és megdörzsölése, ezután be a mosógépbe.

Reggel, este, sport után zuhany. Minden zuhany után dezodor, tiszta felső.

2022. febr. 24. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Endokrinológus.
2022. febr. 24. 16:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Nő vagyok.

Érzem, így gázabb.

2022. febr. 24. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
tinedzser vagy? en abban a korban voltam rohadt budos
2022. febr. 24. 16:25
 7/10 A kérdező kommentje:

32 vagyok.

Minden, amit írtok, alap. Almás Dove-ot is próbáltam, az összeset, szépen sorban.

Nem kell ecetbe mártanom a ruhám, kijön a mosásban a szag. Csak hamar újratermelődik.

Régebben egyetlen dolog működött, a Lush-ban volt ez a Greeench nevű dezodor, és az eladó is mondta, hogy a "vizet" nem szünteti meg, de a szagot igen. De már az sem segít.

És próbálok olyat keresni, ami tényleg dez-odor, mert az odor-ral van bajom, de a legtöbb cucc anti-perspirant, a perspiration nem gondom.

Endokrinológusnak utánajárok. (Bőrgyógyásznál voltam, egy fél napot végigvártam, hogy hozzám vágjon egy La Roche Posay szórólapot. Megvettem, nem segített.)

2022. febr. 24. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
36%
ANTIBAKTERIÁLIS fürdőszert használj! Pl.: Brado Life
2022. febr. 24. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Miket eszel? Mivel ugye az vagy, amit megeszel.

Pl. az indiaiaknak azért olyan erős a testszaguk, mert sok erős fűszert fogyasztanak.

2022. febr. 24. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért javasoltam az ecetet, mert saját tapasztalat.

Az edző felsőim hónalji része, nekem is illatos volt mosás után.

De mire az öltözőből a terembe értem, már éreztem a rossz szagot.

Visszamentem az öltözőbe és ne a hónaljam volt büdös, hanem a ruha. A legkisebb hónalji nedvességre jött elő a szag azonnal.

Amióta ezt az ecetes-vizes dörzsölést csinálom mosás előtt, azóta nincs büdösödés edzés végére sem.

Egy próbát megér.

2022. febr. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!