Dezodor vagy parfüm?
Figyelt kérdés
Helló. Régóta szeretnék parfümöt használni de eddig azon agyaltam, hogy ugye van rajtunk dezodor és ahhoz plusz még egy illat nem lenne sok? Mondjuk nem egyből fújnám rá, hanem mondjuk mikor már nem érződik a dezodor és kicsit illatos szeretnék lenni. Hányszor kellene fújnom belőle? Ja és hogy hova :D. nyak, csukló csak úgy ruhára? Láttam olyat is hogy vki egyből dezo utána meg parfüm, durva illatfelhő volt de őt nem érdeklte :D. Van egy kis parfümöm nem olyan erős az illata hanem kellemes, ilyen alma formája van kicskike. Rossmanos :). Aki használ parümöt,egy nap hányzszor fújkál? Használ mellé dezodort is? Köszi a válaszokat előre is 22l. Eddig nem használtam mert nekem elég volt a dezodor de most szeretném kipróbálni :)2019. dec. 10. 19:18
1/6 anonim válasza:
Illatmentes hónalj stift a szagok ellen.
Mellé a parfüm, nyakra.
2/6 anonim válasza:
Én semleges fújós sötétkék dove dezodort használok. Parfümből reggel indulás előtt 2 fújás a pólómra mert a bőröm nem bírja.
3/6 anonim válasza:
Én semleges illatú dezodort használok és mellette parfümöt. A női deóknak alapból nincs kb semmi illata.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én mindkettőt használok kb 15 éves korom óta (most 31 vagyok). Dezodorból már évek óta csak fújóst használok (Rexona és Dove felváltva) plusz parfümöt. Sok parfümöm van és szinte az összes nagyon tartós úgyhogy maximum egyszer fújom újra a nap folyamán. A dezodort senki nem veszi észre rajtam mert "elnyomja" a parfümöm illata.
Egyébként a kettőnek 2 különböző funkciója van: a deo izzadásgátlásra van, a parfüm pedig illatosításra..
6/6 anonim válasza:
Nekem a stiftes nivea nem érződik egyátalán, pedig illatos, ezért nem keveredik a parfüm illatával. Szerintem Te is próbálj meg stiftes vagy golyós deot használni fújós helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!