Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ugye milyen égő a fehér...

Ugye milyen égő a fehér keretes szemüveg?

Figyelt kérdés

Biztos láttatok már ilyen médiaszülött nőket fehér keretes szemüveggel. Persze ők nem veszik észre, hogy milyen szerencsétlenek!

Ahogy észrevettem főleg az alacsonyak hordják, gondolom a kisebbségi komplexusukat akarják kompenzálni ezzel a feltűnősködéssel...

Nah, lényeg a lényegbe bele, ugye milyen gáz? :D

2010. szept. 11. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmmm......nem nem gáz, talán izléstelenel, attól függően, hogy mivel van párositva és mit hord még az illető lány.

Az alacsonyakat pedig tessék tisztelni !

2010. szept. 11. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
már miért lenne gáz?
2010. szept. 11. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Te kérdésedből is árad a kisebbségi komplexus,ne haragudj...Különben azt a70-es évekbeli típusút nem csípem,de ha valaki azt kedveli,hát azért nem kezdem el fikázni,mert ízlések és pofonok.Szerintem Te se szólj meg másokat,mert visszaüthet...Ennyit erről.
2010. szept. 11. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz.Nekem is fehér keretes a napszemcsim.

És ezen felül szar fröccsöntött ray ban típusú.NAAF-on vettem.Gáz vagyok.Most ássam el magam?

2010. szept. 11. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szeintem nem gáz. Nekem van fehér napszemüvegem és nekem tetszik és sokan mondták már, hogy jól néz ki. Miért lenne ezért valaki szerencsétlen? Vannak rózsaszín keretes napszemüvegek is. Azok is nagyon jók tudnak lenni. Csak felkell hozzá jól öltözni.
2010. szept. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!