Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az mitől lehet hogy tükörbe...

Az mitől lehet hogy tükörbe még viszonylag elfogadhatónak tartom a kinézetem, de fényképeken meg videókon nagyon rondának látom magam?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megvilagitas pl. Ne felj, a valosagban jobb szinben latnak, mint a felveteleken. Most filterekre, trukkokre nem gondolok.
2022. febr. 16. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

A tükrözés miatt.

Nem egyforma a két oldalad, és azt szoktad meg, amit a tükörben látsz.

De semmi gond, mert mindenki más meg azt szokta meg, amit a fényképen is látna.

2022. febr. 16. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is ugy vagyok.Van amikor olyan rondának látom magam a fényképeken, vagy videókon,pedig a tükör teljesen mást mutat.
2022. febr. 16. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Mert a tükörképedet látod, azt szoktad meg, a fényképen meg azt látod, ahogy mások látnak. Plusz megvilágítás. Senkinek sem szimmetrikus az arca, nekem például a szám jobb oldalt felfelé, bal oldalt lefelé kunkorodik, tehát az egyik oldalról olyan, mintha mindig mosolyognék, míg a másikról mérges lennék.
2022. febr. 16. 12:54
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Ennek a dolognak semmi köze a bal- és jobboldali fordításhoz..

A fénykép egy kétdimenziós lenyomat, így nem képes visszaadni a valóságot. Ha valakire azt mondják hogy "fotogén" az arca, az pont azt jelenti, hogy ez a kétdimenziós leképezés az ő esetében szebb, vagy legalább olyan szép végeredményt ad, mint a valóság.

Aki meg nem fotogén, az rondább lesz sajnos..

2022. febr. 16. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5-ösnél a pont

egy kamera egyszerűen másképp érzékeli a valóságot, mint az emberi szem, mások a színek, kontrasztok, mást hangsúlyoz ki.

2022. febr. 16. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Kösz a lepontoztást, nem értem, mi volt a baj a válaszommal
2022. febr. 16. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt hasraütésre megy a pontozás... de talán az a baj, hogy túl sarkos voltál.

Valószínűleg mindkét jelenség működik, amiről szó volt.

2022. febr. 16. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ösnek én is igazat adok. Nekem pl a tükörképemmel és a rólam készült videóval semmi bajom. A fényképek viszont tudnak nagyon előnytelenek készülni, főleg ha még egy mű mosoly is van hozzá. Egy pillanatot nagyon nehéz jól lekapni, mindegy, hogy beállított vagy spontán képről van szó. Erre vannak a fényképészek, fotósok akik már annyi embert fotóztak, hogy nagyjából tudják, hogyan kell beállítani valakit úgy, hogy nagyvalószínűséggel neki is tetszen a kép. Persze ez is messze áll a valóságtól. És vannak emberek is, akiket könnyebb fotózni, mert szinte minden szögből ugyanúgy néznek ki.
2022. febr. 16. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!