Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen tartós megoldásokat...

Milyen tartós megoldásokat alkalmazol a külsődön?

Figyelt kérdés

Szeretném állandósítania z ápolságom, így kitűztem tervnek, hogy keresek olyna megoldásokat amik segítenek, hogy ne kelljen ezzel annyit foglalkozni, szeretnék sminktetoválást csináltatni, lézeres szőrtelenítést, lash liftinget rendszeresen csinálom már most is, igyekszem otthon elkészíthető de tartós megoldást találni a körömfestésre, most a dipping system tűnik jónak. Már megtaláltam a tökéletes dezodorpótlékot amit hetente ccsak kétszer kell használni...

Keresek még megoldást a hajam egészségesen és kevésbé zsírosan tartására még...a bőrömön lévő foltok halványítására...Mik lehetnek még amik segítenek hogy a napi szintű foglalkozást felválthassák tartós megoldások?

2022. febr. 12. 14:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem kamuk :D próbáltam sokat, de az elsődleges célom az vele, hog ykiváltsam amit amúgy is csinálok, szóval mióta lash liftinget csinálok, azóta nem használok szempillaspirált, nem kell vacakolni reggelente, és nem lélegzem a szemem alá sem a maszk miatt...ezek nekem ilyne mikro életminőség javítók, hogy leveszem magamról ezeket...
2022. febr. 12. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy beleszólok de amúgy tényleg borotválni kéne IPL előtt.

A kozmetikai lézer annyiban jobb, hogy nem pár hétig tart a hatása, hanem 1-2 évig.

2022. febr. 12. 22:15
 13/13 Metionin ***** válasza:
Polygel körmöt csinálok, mert az 3 hétig megmarad, a sajátom meg kb. attól letörik, hogy belenyúlok a táskámba. Egyéb ilyenem nincs.
2022. febr. 13. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!