Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen tartós megoldásokat...

Milyen tartós megoldásokat alkalmazol a külsődön?

Figyelt kérdés

Szeretném állandósítania z ápolságom, így kitűztem tervnek, hogy keresek olyna megoldásokat amik segítenek, hogy ne kelljen ezzel annyit foglalkozni, szeretnék sminktetoválást csináltatni, lézeres szőrtelenítést, lash liftinget rendszeresen csinálom már most is, igyekszem otthon elkészíthető de tartós megoldást találni a körömfestésre, most a dipping system tűnik jónak. Már megtaláltam a tökéletes dezodorpótlékot amit hetente ccsak kétszer kell használni...

Keresek még megoldást a hajam egészségesen és kevésbé zsírosan tartására még...a bőrömön lévő foltok halványítására...Mik lehetnek még amik segítenek hogy a napi szintű foglalkozást felválthassák tartós megoldások?

2022. febr. 12. 14:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

-szempilla liftinget (az épített 1-2-3-4D nekem már nagyon látványosan mű), bár reggelente arra is ráspirálozok

-IPL-t használok minden gyantázás után, de ahogy 18 leszek, szeretném kipróbálni a diódás lézeres szőrtelenítést

-4 havonta keratinoztatom a hajamat, így sokkal ápoltabb és feltöltöttebb

-10-12 naponta járok manipedire

-az arcomat nem én piszkálom, nyomkodom, havonta 1-szer megyek arckezelésre

-a szemöldököm laminálva van

-ha 18 leszek, mindenképpen szeretnék szemöldöktetoválást (Hollós Dóra-félét)

Dezodor, parfüm meg nálam alap napi szinten, fürdések után. Azért ezek nem olyan nagy energiát és időt igénylő mozdulatok..:D

2022. febr. 12. 14:55
 2/13 A kérdező kommentje:

A szemöldöklaminálás és keratin nem rossz ötlet.

Amúgy gyanta után mi értelme az IPL-nek? Az pont akkor tud csak hatni ha megvan a bőrben a szőr ami a szőrtüszőhöz vezet, én is használtam sokat, de elég időigényes és nem amradéktalan az eredménye. A dezodort nem akartam amúgy leritkítani, de pont egy olyan terméket találtam ami fertőtlenítés elvén működik,és zuhanyzás után is hat, mivel lecsökkenti a baktériumok számát a területen ami a szagot adja, így ez sikerült...Eljárni manikürre nekem nagyon derogál, sokkal több idő mintha én csinálnám és még alkalmazkodni is kell egy időponthoz, ami vagy jó vagy nem...

2022. febr. 12. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Mert ha úgy IPL-eznék, hogy bárhol szőr van rajtam, szimplán lepörkölné a gép. Ami fáj + nem is kellemes illatú.

A Lumea gépeknél pedig írják a tájékoztatóban is, hogy a kezelendő területet először szőrteleníteni kell.

Manipedire időpontot úgy választok, hogy jó legyen akkor biztosan. Nekem sokkal kényelmesebb így, gyorsabb is. És a végeredmény is szebb.

2022. febr. 12. 15:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Jajj figyi ezt te nem használod jól, igen az IPL előtt szőrteleníteni kell, de csakis borotvával, hogy a szőrön át be tudjon jutni a fény a hajhagymához...ha nincs hajhagyma nincs mit elpusztítsok a gép. Lényegében te most gyantázol csak, és az IPL-t tök feleslegesen csinálod. Olvasd el a működési elvét, nem szőrösen kell az igaz, d egyantázni ez előtt is és a lézeres előtt is tilos.
2022. febr. 12. 15:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Keratinos egyenesítés 4 havonta. Szőrtelenítésre pedig gyanta, illetve van ahol ipl kezelés.

3: IPL-t használhatsz életed végéig gyantázás után, úgy sosem fog hatni.🤦🤦🤦

Talán nem ártana az agyadat is karban tartani a külsőd mellett....

2022. febr. 12. 15:58
 6/13 A kérdező kommentje:
A keratinos hajegyenesítésről is úgy tudom hogy ördögi körré válik, mert amint kimegy a hatása látszik a roncsolódás amit okozott ezért újra kell csinálni :/ Sajnos én emiatt inkább nem döntöttem mellette, inkább simán keratinos újjáépítés és Olaplex.
2022. febr. 12. 16:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy ne álljunk bele egy tinédzserbe...én hány dolgot csináltam roszsul anno :D Nem nézte meg mi alapján működik az IPL a leírás meg szőrtelenítést írt...nyilván butaságot csinál, de ettől még nem feltétlen autómatikusan hülye.
2022. febr. 12. 16:04
 8/13 anonim ***** válasza:
6: A Cocochoco, vagy az Alfaparf Lisse Design nem roncsolja a hajat, sokkal szebb az enyém, mióta használom. Nem ördögi kör, mikor megy ki belőle, akkor sem csúnya a hajam. Abszolút nem törik, nem vékonyodik és gyorsan nő. Azelőtt nem ilyen volt. A Brasil cacau az, ami roncsolja a hajat.
2022. febr. 12. 16:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Oh ez izgalma,s köszi, megnézem
2022. febr. 12. 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezek a “minden problémára jó csodaszerek” full kamuk. Teljesen jó vagy, ha megtanulsz otthon gyantázni és ápolt vagy.

Én sportolok és fogszabályzóm van. Ezenkívül soha nem volt semmilyen beavatkozásom (oké, fülbelövés több is… :D), mégsem kell elbújnom.

2022. febr. 12. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!