Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ő mennyire jó csaj?

Ő mennyire jó csaj?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire jó csaj ő?

2022. febr. 11. 11:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem akarna egy kacsacsőrű emlősre hasonlítani, akkor szép lenne, de így elég nevetséges.
2022. febr. 11. 14:02
 32/35 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon jó csaj. Az tény, hogy hülyén fotózza magát, más képein látszik azért, hogy szép arca van, a teste meg kifejezetten jó. Látszik, hogy megdolgozott érte a konditeremben, ez plusz respect.
2022. febr. 11. 14:04
 33/35 anonim ***** válasza:
70%

Nem szeretem a latin nőket. Kevés az olyan közülük, akiket linkeltek és nem vagy Frida Kahlonak néznek ki, vagy puttonyos oláh cigánynak.

Más. Valami normális öltözékű nőt nem tudnátok linkelni? Őszintén nem tudom, mit értékeljek ezen. A stílusát nem tudom, a kisugárzását szintúgy. A méhéig pedig egy számomra vonzó nőnek sem szeretek belátni…

2022. febr. 11. 17:51
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

33# Az -ova végződés eléggé árulkodó, talán ukrán, mindenesetre valamilyen szláv eredetű a neve. Szerintem vagy félvér vagy divatból vette fel ezt a latinos attitűdöt (?)

(Ha ukrán akkor érhető, nem nagyon szeretik felvállalni magukat, csak odahaza izmoznak a hazafisággal)

De amúgy nekem sem zsánerem a latino :)

Amúgy szép arca van (néhol kicsit cigányos)

2022. febr. 11. 19:09
 35/35 anonim ***** válasza:
83%

Kár lenne. Az ukrán nők elég szépek szoktak lenni.

Nekem legalábbis bőven a latinák előtt vannak.

2022. febr. 11. 19:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!