Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmös magánvállalkozást...

Műkörmös magánvállalkozást hogy indítsak be?

Figyelt kérdés
Műkörmös szeretnék lenni, el is fogok végezni egy OKJ-s (tudom már nem így hívják) képzést viszont félek hogy nem fog beindulni és nem lesznek vendégek. Már csináltam külön egy insta oldalt ahol majd megtalálnak meg amivel ugye hirdethetem magam plusz majd facen is meg egyéb más helyen, de azokat majd akkor szeretném ha már meglesz a vizsgám és lesz vagy saját szalonom vagy bérlek egy asztalt. Nyilván tudom hogy még nincs semmim ugymond, de azt hogy tudom elkerülni hogy instán az indiai palik helyett mondjuk magyarok, legfőképp nő, lányok kövessenek? Raktam már ki jó pár körmös képet amiket én csináltam mert már kb két éve hogy magamnak csinálom a körmimet, de rájöttem hogy én ezzel is szeretnék foglalkozni. Szóval mit kéne másképp csinálnom? Magyar "hastegeket" is használok stb..légyszi normális ötletek írjatok előre is köszönöm szépen. :)

2022. febr. 8. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
És jól írja a #9-es, hogy ingyen… Mivel ez is vállalkozás, az elején többet kell belefektetned, hogy nagyobb legyen az ügyfélköröd.
2022. febr. 8. 21:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ezek jo otletek.
2022. febr. 8. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért legyen egy b terved. Tiszta szívemből kívánom, hogy sikerüljön az álmod, de mifelénk jórészt másod állásként működnek ezek a szolgáltatások (fodrász, pedikűr, manikűr), de az sem mindegy, hogy mekkora településen laksz, vagy mennyire tudsz a környéken házhoz menni, vagy otthon tudod-e fogadni őket.
2022. febr. 8. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a munkád és jól fotózol, az magában sokat elad pl. Én úgy találtam a körmösömre, hogy tök kezdő volt (mármint úgy, mint te, hogy csinálta már csomó ideje, de friss sulival frissen ült le szalonba), viszont a képei meggyőztek, hogy alaposan, odafigyelve dolgozik, nem összecsapottan. Soha nem is volt gondom vele. :)
2022. febr. 8. 22:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"És há már az ismerőseim 90 százaléka jár körmöshöz?? Nincs esélyem?"

De van. Legyél jó. Az a baj, hogy mindenki körmös, úgy is, hogy semmi kézügyessége. Húgom járt egy lányhoz, aki nem akart fehérre festeni, mert az macera, meg nem tudott mintákat, mert az nehéz, és a géllak nagyon csúnya vastag volt.

Ha jó vagy, menni fognak, mert nagyon sok a rossz.

Nézd meg, a többiek milyen tageket használnak. Ne csak 1-2-t tegyél be. Esetleg adhatsz fel hirdetést is.

2022. febr. 8. 23:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom a különböző körmös, műszempillás stb kereső csoportokat, ott is lehet találni vendégeket.

Illetve vannak olyan csoportok is, ahol a szolgáltató keres vendégeket magának

2022. febr. 9. 01:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

De, van esélyed!

Nagyon sok a sufni körmös… Rengetegen dolgoznak “körmösként” akiknek nem lenne szabad a szakma közelébe se mennie!

Legyél kiemelkedően jó abban, amit csinálsz! Legyél precíz, pontos, de gyors és figyelmes a vendéggel.

Az elején nagyon sok energiát és pénzt kell bele fektetned. De ha kitartó vagy, akkor sikerül kiépíteni a vendégköröd.

2022. febr. 9. 07:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
És tanulj meg jól fotózni. Tiszta felület, tiszta kamera, jó fények, éles foto. Egy igényes insta/facebook oldal is vendég csalogató lehet. Legyél aktív az oldalaidon. Készíts display tip-ekre portfóliókat, azokat is töltsd fel. Veszel egy ilyen bemutató alátétet, azon tök jól mutatnak a tip-ek.
2022. febr. 9. 08:00
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Legyen egy jó fb oldalad, egy jó insta oldalad, és egy tiktok csatorna sem árt. Posztolj minden nap, igényes fotókat, videókat.

Azon is érdemes elgondolkodni, hogy milyen a környékbeli kereslet-kínálat. Ha sok körmös van, akik ráadásul áron alul dolgoznak, akkor nem érdemes beállni a sorba. Kezdőként olyan helyen érelj, ahol vannak fodrászok, kozmetikus, stb. Így egyik székből a másikba könnyebben "ülnek". Akkor is legyél bent, ha nincs vendég, hogy lássanak. Ha üres az asztal, nem kérnek időpontot.

Ár alatt ne dolgozz. SOHA! Ha túl olcsón dolgozol, nem éri meg. Hiába van tele a naptár, de bevétel alig van. Nem azokat kell megfogni, akiknek az ár számít, hanem azokat, akik a minőséget fizetik meg.

2022. febr. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!