Műköröm építői vállalkozás külföldön? Megéri?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Ausztriában élek, és a műkörmözésen gondolkodom, mivel magamnak egy ideje már csinálgatom, és szeretem, de nincs még róla papírom.
Alapon M.o-n tudom hogy működik a dolog, elvégzed a tanfolyamot, elkezdesz otthon dolgozgatni, elhelyezkedsz egy szalonban, közben továbbképzésekre jász, és amikor pár év után elég rutin van, és kialakult a vendégköröd elgondolkozhatsz a vállalkozáson...
Én kisvárosban éltem, de ott is volt vagy 8-10 kis magánszalon.
Viszont itt kint még egyet sem láttam. Csak nagyobb szépségszalonokban van manikűr szekció. Nem érné meg? Esetleg tudja valaki, mennyit lehet vele keresni itt kint?
Megéri itt kint is ha jó szakember vagy, vagy nem elég jövedelmező?
2016. okt. 27. 17:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!