Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok 18 éven alulinak hogy van...

Sok 18 éven alulinak hogy van Septum piercingje meg tetoválása?

Figyelt kérdés
TikTokon is látok egy csomó 14-16 év közötti lányt fiút akinek orr vagy száj piercingje van, de én úgy tudtam hogy piercinghez is szülői beleegyező nyilatkozat kell akkor nekik feketén csinálják meg? Én is 17 vagyok és szeretnék piercinget de a szüleim nem egyeznek bele. Van olyan ahol nem kell szülői beleegyező? Meg a tetováláshoz se? Tudtok olyan helyet ahol elvalallnak?

2022. febr. 6. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
16 fölött vannak szalonok akik megcsinálják de nem egy ilyet tudok aki otthon magának szúrta vagy a barátnője aki "ért hozzá", meg olyat is aki tiniként rendelt tetováló gépet netről és azzal tolja sufniban, a legszomorúbb mondjuk hogy láttam már rondább munkát szalonban dolgozó tetoválótól.
2022. febr. 8. 09:05
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
#11 Nem a szalontól függ, hogy az dolgozó valaki jó bármiben is. -OFF
2022. febr. 8. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 hát, azért jobb szalonokban gondolom megnézik mit tud az illető mert ha egy rossz tetkót csinál azzal a szalon hírét is rontja.
2022. febr. 11. 07:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nincs ebben semmi nagy dolog. Nekem is volt 18 éves korom előtt pc-m, teljesen normális ember lett belőlem.
2022. febr. 27. 21:33
 15/15 anonim válasza:
100%
En 16 vagyok sokaktol meg kapom hogy ugy nezek ki mint egy 7.es es igazuk van sajnos nagyon alacsony vekonyka vagyok es baba arcom is van emellett alakom sincs nagyon eléggé deszka vagyok xd 15 evesen csinaltattam septumot a kökiben, a bele egyező nyilatkozatot en töltöttem ki a szüleim helyett :)) be vittem es meg se neztek mondtak hogy egy pillanat es megcsinaljak a szemelyim se kérték el meg semmi, aztan elegge ferde lett pedig sok jót hallottam arrol a helyrol es eleg draga is 13 ezer volt összesen mindennel együtt, es ferde lett de nem mertem szolni, haza mentem kivettem mert mindenki meg mondta hogy ez ku*va ferde aztan azóta 16 lettem Fehérváron elmentem egy piercingeshez aki profi egyepkent el mondtam hogy ujra szeretném szuratni mert az előző helyen ferden szúrták es meg kerdeztek hogy el múltam e 18 en ra vagtam hogy persze es el hitte (vagy tudta jól hogy nem vagyok annyi de leszarta a pénz miatt vagy nemtudom xd) de a lényeg hogy meg csinálták és 8k volt, nem volt veszes es profi helyen csinaltattam 16 evesen minden papir nelkul;)
2022. márc. 24. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!