Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok 18 éven alulinak hogy van...

Sok 18 éven alulinak hogy van Septum piercingje meg tetoválása?

Figyelt kérdés
TikTokon is látok egy csomó 14-16 év közötti lányt fiút akinek orr vagy száj piercingje van, de én úgy tudtam hogy piercinghez is szülői beleegyező nyilatkozat kell akkor nekik feketén csinálják meg? Én is 17 vagyok és szeretnék piercinget de a szüleim nem egyeznek bele. Van olyan ahol nem kell szülői beleegyező? Meg a tetováláshoz se? Tudtok olyan helyet ahol elvalallnak?

2022. febr. 6. 18:16
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Sazlontól függ, de 16-tól lehet szülői beleegyezésel. Ha megbízható helyen szeretnéd csináltatni, akkor ahhoz kell belegyezés. 1 évet kitudsz várni.
2022. febr. 6. 18:24
 2/15 Noren1989 ***** válasza:
100%
Jóval nagyobb esélyt làtok rà, h tetovàlós cimbi sutyiban...
2022. febr. 6. 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a szülőnek is ott van a fél Fradi/valami középkori sellőfeleség a bal vádliján.
2022. febr. 6. 18:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
lehet az ő szülei beleegyeztek
2022. febr. 6. 18:55
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a legtöbbje sufniban csináltatja. Szoktam nézegetni mások tetoválásait, mit ne mondjak, a nagy része tök igénytelenük van megcsinálva.

Én tetoválás párti vagyok, nekem is vannak, de 18 év alatt egyszerűen nem engedném a gyerekemnek. Nem azért, mert megbànja, mert 30 évesen is megbánhatja, hanem mert (jogilag) felnőtt fejjel hozza meg a saját döntéseit.

2022. febr. 6. 18:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Az benne a poén, hogy az igényesség pont tetoválásoknál nem feltétlenül kor és érettség kérdése.

2022. febr. 6. 19:13
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen, ezért írtam általánosságban, hogy szoktam nézegetni és nem túl igényes, mert ez kortól független. Láttam már felnőtt embereken olyat, hogy a macsekom szebbet karmol...
2022. febr. 6. 20:51
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Gondold végig! A szüleid okkal ellenzik, ha ellenzik! Nekik lehet, hogy nincs, megvan a véleményük mindkettöröl. Én 22 évesen tetováltattam elöször (3éve). Megkerestem rá a pénzt. Az elsö tetkót öregapámon láttam (kezdetleges szív öreganyám nevével), azóta mindenkit megnézek, akin van valami rajz vagy szöveg. Csak azt akartam, hogy gondold át többször, várd meg a 18-at. A szakmádból kifolyólag nem lesz zavaró helyen? Gondolok a kézfejre, nyakra, arcra a tetkó. Egy pincérnél, bankárnál vagy gyerekorvosnál érdekes lenne a nyakon vagy arcon tetovált ember. A pircing annyira nem vészes, bár ott is hamar meg lehet bánni a dolgokat (egy ismerősnek a nyelvében volt, kb 2 hónapig volt a nyelvében, utána kivette mert bajt okozott). Gondold át alaposan az okokat miért nem engedik.
2022. febr. 6. 21:24
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
tökmindegy, aki nem tudja átgondolni 16 évesen, az valószínűleg nem nagyon fogja tudni 18 évesen sem
2022. febr. 7. 03:05
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

(Azért nem feltétlen fog valaki felelős döntést hozni mert papíron számolva 18 éves.)

Én lehet kipróbálnék "henna tetoválást" ez nem egy végleges tetoválás, de egy gyakorlati tapasztalat, hogy fest rajtad egy tetkó. És valószínű a szülők sem szólhatnának igazán bele, mert ez teljesen eltűnik idővel. Nem a bőrbe van bele varrva mint a klasszikus tetoválás a minta csak rá van festve a bőrre.

2022. febr. 7. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!